Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
runforfoplogga

DN Stockholm Halvmaraton

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Är du på DN Stockholm Halvmaraton på lördag och ser detta tryck på 2st löpare så kan du heja lite extra. Det är Mia och Kristina som gick med i vårt team “Sweden! Run for FOP” idag. Jag fick mail av Mia tidigt i morse med fråga om jag kunde maila över en logga att trycka på linne. Så jag passade på att parkera mig vid photoshop i morse och fixade en speciallogga.  Ibland är det bara att köra på. Jag fixade även en QR-kod som går direkt till vår insamlingssida på Inspons så blir det enkelt att bara scanna koden direkt från deras linnen och gå in och sponsra (eftersom det går att sponsra och betala med kort på den sidan är det smidigt). På den sidan finns även kort info om FOP och länk hit till FOP Sverige.

Team Sweden! Run for FOP #runforfopSE vi växer, men vill bli större. Här nedan är vi som är med idag. Några kommer att både springa och blogga andra bara springer, men alla hjälper till att sprida sidan, information om FOP och inspirerar andra att både röra på sig och att stötta FOP forskningen. Jag har satt målet 100000:- på 365dagar #runforfopSE på Insponssidan (utanför vår vanliga insamling här på FOP Sverige). Länkar nedan till de som har skrivit på sina profiler om varför dom springer för FOP. Det är jättekul att läsa, tack snälla för ni är med allihopa, det här är otroligt inspirerande.

Team: “Sweden Run for FOP” #runforfopSE (skapa en profil på Inspons, gå sedan in på den här sidan, se till att du är inloggad och klicka på “gå med i detta team” eller bara klicka på “Sponsra” för att donera pengar till FOP Forskningen)

“If you can dream it you can do it”

Marie H Fahlberg

  • Team leader: Sweden! Run for FOP 2014-15.
  • Utsedd till årets eldsjäl av VH Assistans 2013.
  • Vinnare av IFOPAs Jennie Peeper Outstanding International Leadership Award 2012.
  • Nominerad till David Legas stipendium 2012.

Stöd FOP-drabbade genom bidrag till FOP-forskningen

Bankgiro 5823-7140. Insamlingsstatus 4/9-2014. 51524:-
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Inga kommentarer

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.