Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
Bloggbild2

Nu tar vi semester!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Om allt flyter på så är vi på väg till solen och värmen i Dubai. Eftersom jag skriver mina blogginlägg på dagen, ibland på natten, men dom publiceras tidigt på morgonen så kan det ju hänt ett och annat däremellan. Nu när jag äntligen fått fart på bloggandet känns det lite tråkigt att ta semester från den. Men jag måste ju lära mig att vara ledig 100% nån gång. Jag skall försöka undvika att läsa mail, blir spännade att se hur det går. Autosvaret är inställt så tekniken svarar ju och berättar när jag kommer tillbaks, jag behöver ju verkligen inte titta på den. I går skrev jag att jag ville få en lång onsdag haha… Jag vaknade vid fem kunde inte somna om, gick upp klockan sex så jag hann med en långsittning ute på kaffetrappen plus löpturen och yogapasset innan Hugos assistent kom klockan tio. Så det blev en lååååång dag, med både spännade och bra maildialoger gällande vitt skilda saker som jag hoppas få höra mer av när jag kommer hem.

Men nu äntligen en behövlig solsemester på tu man hand helt utan anledning, men vi kan ju säga att vi firar 25år tillsammans. För det är ju faktiskt sant. Och överlämnar ansvaret för hus och Hugo till  mina föräldrar och assistenten. Som alla står inskrivna på sina respektive schematider. Och vampyren som studerar men finns tillgänglig som assistansbackup nere hos spindlarna i källaren. Det är så tryggt att veta att han finns här hemma, vår stora son som snart fyller 21år. Han sköter sig själv men liksom finns där när man behöver honom.

Önskar mina kära läsare en skön vecka här hemma och kanske kan det dyka upp några soliga bilder på min officiella Mariehallbertfahlberg Fopsverige Facebooksida. Välkommen att klicka in och följa mig där om du vill, så ses vi här när jag kommer hem igen. Hejsvejs ~ M.

Glöm inte anmäla dig till -> #FOP23April Plaza hotel 12.30-16.00

Marie H Fahlberg
Stötta FOP forskningen via Bankgiro 5823-7140. Eller IFOPA.

  • Utsedd till årets eldsjäl av VH Assistans 2013.
  • Vinnare av IFOPAs Jennie Peeper Outstanding International Leadership Award 2012.
  • Nominerad till David Legas stipendium 2012.

Stöd FOP-drabbade genom bidrag till FOP-forskningen

Bankgiro 5823-7140. Insamlingsstatus 25/02-2015.  8758:-

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Inga kommentarer

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.