Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
Bloggbild2

Välgörenhetsfest för FOP på måndag, hur funkar det?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Det spelar ingen roll om man inte vet vad FOP är eller om man inte vet vem jag som arrangerar är.

Jag vill att vemsomhelst skall få chansen att uppleva en intim spelning med Eric Gadd. Och att den som är nyfiken på FOP skall få möjlighet att veta mer. Men även den som bara vill komma iväg en måndagskväll i november, äta god mat och uppleva ett välgörenhets-event i Eskilstuna är välkommen. Tack vare underbara sponsorer som Biff Grill, Bar och Blixten och co/Eric Gadd och Elite hotel så går en stor del av kostnaden för det du får på din biljett till FOP Forskningen.

Man behöver inte donera något extra utan bara genom att köpa biljett så donerar DU till FOP- forskningen. Det här får du på biljetten:

För 425:- får du både mat och uppleva Eric Gadd på en liten scen i ett mindre sällskap människor och har chans att vinna ett helgpaket med övernattning på ELITE Stadshotellet i Eskilstuna.

Jag kom på att jag har glömt förklara. Det kanske är självklart för många. Men jag minns att jag inte riktigt förstod hur sånt här fungerade när jag i början av vår FOP-resa läste om alla välgörenhetsmiddagar och annat som arrangerades i USA. I Sverige är det ju inte lika vanligt att privatpersoner arrangerar den här typen av event. Man kan få känslan att man bara skall betala och donera pengar utan att få något. Men så funkar det ju inte. Det är sponsorerna som gör det här möjligt och vi får både mat, musik och chans att vinna en hotellnatt till ett bra pris.

För den som vill ha chans att vinna ytterligare lyxiga priser finns även FOP – lotteriet. Prisernas värde ligger mellan 1000:- – 6000:-/styck.Vi kommer att sälja lotter på plats och intäkterna från lotteriet går till forskningen. Det är otroligt lyxiga priser som helt underbara sponsorer har donerat till den här kvällen. Så… om du skall komma, vänta med att köpa alla julklappar för … Det kan tänkas att det löser sig om du vinner något av priserna.

TUSEN TACK TILL ALLA SPONSORER:

Läs mer och köp biljett

 

Stöd FOP-forskningen via Svenska/Skandinaviska FOP-föreningens insamling.

Bankgiro 5823-7140 • Swishnr 1236402630

Marie H Fahlberg – @lilbellula Livsstilshälsa Yoga & Jewelry Blogg

  • Utsedd till årets eldsjäl av VH Assistans 2013.
  • Vinnare av IFOPAs Jennie Peeper Outstanding International Leadership Award 2012.
  • Nominerad till David Legas stipendium 2012.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Inga kommentarer

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.