Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
Bloggbild2024

Hälsoinspiratör & FOP-ambassadör

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Äntligen! Känslan när jag lyckats få ihop livets alla delar i ett paket. Att vara mig själv, göra sånt jag mår bra av som samtidigt hjälper och inspirerar andra och sprider information om FOP, utan att behöva prata om FOP :)

Nu tar jag steget och låter mina två hemsidor ha sin gemensamma blogg här. Eftersom jag är en person med många olika hattar och titlar är det skönt att ha en egen kanal där jag bara kan vara mig själv. Det här har varit, och är en en process, jag tog en social media semester i 3 månader för att få tid för reflektion, hitta nya rutiner och skapa ett bra flow i livet igen. Att ha energi, sprida energi, tanka energi och spara energi. Helt enkelt skapa flow och balans i livet utifrån de förutsättningar jag har idag.

Hugo fyller 25år på lördag och han är ju min största källa till inspiration, och anledningen till många av de utbildningar jag samlat på mig inom livsstilsrelaterad hälsa under åren och har lett mig dit jag är idag. Att jobba med hälsa är något som även gynnar familjer som lever med FOP. I november håller jag en workshop online åt IFOPA “FOP & Nutriton”. *2024 Workshopen finns online HÄR.

Lördag den 23 Sept. – 31 dec. 2023. Fjärde året med hälsoutmaningen @WalkRunRollforFOP. Globalt via FB & IG, och nytt för i år är att jag arrangerar gratisevenemang i Eskilstuna varje lördag 14:00. Ett sätt att peppa och inspirera människor till en bättre hälsa utifrån deras egna förutsättningar och samtidigt sprida information om FOP utan att behöva prata om FOP. I år får jag även draghjälp av EKAF (Eskilstuna kommunanställdas fritidsförening) så det blev en Pdf för nedladdning med lite mer information.

WalkRunRollforFOP har två delar, min del som är hälsoutmaningen och Sarahs del som är insamling till forskningen genom försäljning av våra tröjor via Bonfire. Sarah har haft många utmaningar i sitt familjeliv med FOP sista åren, och när hennes energi är tillbaka och livet med FOP tillåter så kommer ni se mer av Sarah igen.

Hejsvejs // Marie 
ps. Utöver det är jag ju tillbaka som ordförande i FOP-föreningen sedan 1,5år. Nu börjar det flyta på och är riktigt roligt. Jag sitter med i styrkommittén för IPC (IFOP International Presidents Council) och som rådgivare i diverse multi stakeholders projekt för FOP. Så det finns en hel del att pyssla med 😉 

Stöd FOP-forskningen via Svenska FOP-föreningens insamling.

Bankgiro 5823-7140 • Swishnr 1236402630.

 

Instagram.story.2023
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Inga kommentarer

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.