Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
Bloggbild2

Glamour & gåvor

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Jag har jobbat ifatt i massor och det känns som jag får lite belöning nu. Avkoppling och helt andra saker dyker upp på agendan. I måndags var en så superskön dag. Inget bråttom alls, det blev en kaffe på trappen, löptur, yoga/träning och det dagliga handståendet innan jag tog cykeln haha hur skönt som helst att slippa gå 5min till tåget mot Stockholm, värsta vardagslyxen nu när punkan är lagad. Jag var bjuden på ett event av Malin Tilja. Eventet var på på Eraze, en klinik som jobbar med estetisk laserbehandling. Jag är ju bortskämd med bra hy och är inte direkt en potentiell kund och mina rynkor gillar ju jag, men det är kul att gå på mingel, lyssna och ta till sig information. Sånt här kan ju användas även för borttagning av tatueringar, på ärr och pigmentförändringar och det finns ju sällsynta diagnoser där man jobbar med laser idag och alltid kul att höra om nyheter som kanske kan hjälpa till även på sånt?. Dessutom kul att mingla lite med nya okända kvinnor och träffa  Malin, Jessica och Lena från She´s Got The Look igen. Lena och Jessica hade jag inte träffat sedan inspelningen i juni förra året. Det var verkligen supertrevligt med god rawfood och fina små bakverk.

Innan eventet så hade jag några timmar för mig själv, gick i affärer, köpte ingenting men skönt att bara titta vad som finns. Sedan gick jag in i oasen Humlegården, det är lite som att kliva in i en mini-skog mitt i stan. Stora träd, allt är grönt, lummigt och koltrastarna sjunger och halva Stockholm verkar löpträna där inne också. I måndags var även första dagen Lilla Ekot hade öppet. Jessica och hennes sambos café på Riddargatan 20 på Östermalm. Ett mysigt café med bara ekologiskt. Det kommer helt klart bli mitt kaffeställe när jag är i Stockholm. Sköna möten med underbara människor jag lärt känna tack vare She´s Got The Look.

Vi fick såklart även en en goodiebag med rabatt på behandling och fin solskyddsfaktor från Loréal. Sedan tog jag tåget hem 20.37 “Askungen” 😉 och klev på jobbet som assistent åt Hugo klockan 22.00-00.00.  Jag fick faktiskt ett paket på posten i förra veckan också. En gåva som gjorde mig otroligt glad. Det var en kvinna som läst om mig på hemsidan och kände att hon ville skicka en liten present. Så jag fick massa prover på hudvårdsprodukter från Clarins, tack Suzanne på Scandinavian Cosmetics för den “försenade morsdagspresenten” se bild i slutet på inlägget. En riktigt skönt start på den här veckan, här kommer lite länkar och bilder från eventet.

Eraze1Eraze2 Eraze3 Gåva

Marie H Fahlberg –  @lilbellulaJewelry
Stötta FOP forskningen via Bankgiro 5823-7140, Swish nr: 1236402630, eller IFOPA.

  • Utsedd till årets eldsjäl av VH Assistans 2013.
  • Vinnare av IFOPAs Jennie Peeper Outstanding International Leadership Award 2012.
  • Nominerad till David Legas stipendium 2012.

Stöd FOP-drabbade genom bidrag till FOP-forskningen

Bankgiro 5823-7140. Insamlingsstatus 5/6-2015.  16776:-

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Inga kommentarer

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.