Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
Bloggbild2

En inspirerande träningslördag

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

En ego-dag med 250st träningsfantaster, inte bara kul jag hade dessutom ett sånt flyt. Jag hade lyckats välja sovplats hos den som bodde precis vid busshållplatsen min buss gick från och bara ett byte för att komma till Skoghem &Wijk till platsen med bara träning och hälsa på lördagsschemat. Det började med fika och inspirationsföreläsning med Leila och fortsatte med träning, utställare och inspiration. Men det var även den här dagen jag jag insåg att mina drömmar om att vara med i Let´s Dance helt klart inte stämmer överens med verkligheten. Vi dansade Jive och disco med Cecilia Ehrling herreguuuuud… Nu förstår jag hur dom har det, jäklar vad duktig hon är men så grymt jobbigt och det klickar ju inte helt hundra mellan hjärnan och fötterna. Jag kommer garanterat vakna med en grym träningsvärn nu på måndagsmorgonen. Leilas träningspass med endast en handduk som verktyg lär kännas “Det är inte jobbigt det är ju bara en handduk” Leilas sköna kommentar när 250pers tar i för kung och fosterland. Europamästarinnan i crossfit Jessica körde ett 7 minuters vardagsrumspass, oxå det en riktig utmaning med bara kroppen som verktyg. Vi avslutade dagen med Jenny Liljefors yoga. Häftigt att vara så många och som packade sillar vilket jag inte alls har tyckt verkat bekvämt när jag sett den typen av bilder. Men hennes sätt att leda passet och utnyttja det faktum att vi var så nära varandra på ett både roligt och utvecklande sätt, det var en ny och riktigt häftig upplevelse. Så nu har jag fyllt på min “verktygslåda” med yoga och träningsövningar att göra hemma i vardagsrummet.

Tyvärr är jag ju sopdålig på att hinna med och fota när jag är ute i verkliga livet så jag har inga egna bilder att visa men klicka på länkarna nedan så finns bilder & filmsnuttar från dagen. En rolig bild på mig när jag gör allt för att bli lika lång som Mrs. Murphy (School of highheels) hon i sina extreme highheels pinupdelux och jag i gympadojjer haha. Vi följer varandra på Instagram men jag visste inte att hon skulle vara där och blev snopen att hon kände igen mig, henne är lätt att känna igen men vi möttes i matsalen och båda brister ut i jätteleenden “The Matrix” så härlig känsla när man liksom kliver ut i verkligheten och får träffa de människor man valt att följa i sin cyber space. Som om inte det var nog så lyckades jag få trevligt sällskap och skjuts av Sara och Magdalena från Eskilstuna hela vägen hem till dörren, tusen tack för det! Dessutom god mat, fika, shopping & goodiebags.

“Jointhemovement”

Marie H Fahlberg
Stötta FOP forskningen via Bankgiro 5823-7140. Eller IFOPA.

  • Utsedd till årets eldsjäl av VH Assistans 2013.
  • Vinnare av IFOPAs Jennie Peeper Outstanding International Leadership Award 2012.
  • Nominerad till David Legas stipendium 2012.

Stöd FOP-drabbade genom bidrag till FOP-forskningen

Bankgiro 5823-7140. Insamlingsstatus 27/01-2015. 7210:-

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Inga kommentarer

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.