Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
#Kaffepåtrappen

Första morgonen på vårterminen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Hur gick det?
Jotack jag somna väl runt ett snåret i natt och upp och studsa när klockan ringde 06.00 eller studsa är väl kanske lite att ta i men jag gick upp. Och det var plusgrader och snöa?!?! så onödigt men det var lite mysigt ändå så jag tog min #kaffepåtrappen och konstaterade än en gång att jag måste köpa ett par “Twitter-vantar” det blir lite kallt om fingrarna efter 20 minuter.

Hugo måste ha somnat direkt igår för han var inte alls svår att väcka, skönt! Klockan 8.00 kom hans assistent och idag blev det elrullen (glömde fota när dom gick iväg) skönt att det mesta av isen och snövallarna är borta.

På min agenda stod tandläkaren idag. För 2,5år sedan snodde jag godis av Hugo och bet på en kola och det kändes som hela huvudet exploderade, tanden sprack och gick sedan i två delar så med en halv tand kvar blev det rotfyllning och tandläkaren byggde byggde upp den andra delen så vi har vetat att den kanske inte håller så många år. Och två dagar före julafton upptäckte jag att den hela delen av den halva tanden hade spruckit på andra ledden. Idag var äntligen min underbara tandläkare tillbaks, men eftersom jag skall till Dubai så blev det bara en provisorisk lagning han ville inte börja bråka med den innan och det var ju snällt. Tanden är körd den hade naturligtvis inte spruckit rakt ner utan på tvären in i båda rötterna som var kvar. Men, men thats life det finns värre saker.

När jag ändå var på stan så gick jag och lämna in mina snygga toppar för tryck på Volymkopia, jag tror han är jätteglad att jag gått den där Photo Shop kursen så jag kan göra mina egna saker och han bara behöver trycka åt mej. Men såklart en liten suck med ett leende blev det ändå  för topparna har ganska tunt tyg och lite konstig form.

Och en sväng till polisen blev det också för det plingade ett sms i mobilen att mitt nya pass hade kommit sedan förbi Louise på Just Tip It och jajustja på väg till polisen gick jag in på Hallberts, salongen jag jobbade på i 26år och träffade på lite gamla kunder såna som det nästan känns som man har växt upp med sånt är alltid kul (och kanske en otippad sponsor till och med… ?) och passerade ICA, inhandlade middag på vägen hem.  Det är skönt att bo i en lagom stad så man kan gå ner på stan och göra allt det här och vara tillbaka hemma efter 3 timmar.

Väl hemma hade jag pappa inbokad för klippning klockan 13,30 och sedan blev det tidig middag, redan klockan fyra för att Vampyren i källaren som varit uppe 24 timmar inte skulle hinna somna för natten före maten. Jag anar att hans dygnsrytm är återställd i morgon bitti 😉

Idag har jag fixat till lite på sidan Annonsplats så nu ligger företagens loggor med där också (klickbara till deras hemsidor). Tänk vad mycket man får gjort vissa dagar men nu är det faktiskt dax att sova.

“Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs.” ~ Henry Ford

Marie H Fahlberg
Vinnare av IFOPAs Jennie Peeper Outstanding International Leadership Award 2012.
Nominerad till David Legas stipendium 2012.

Stöd FOP-drabbade genom bidrag till FOP-forskningen

Bankgiro 5823-7140. Insamlingsstatus 5/1- 2013. 31 623:-
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Kommentarer ( 3 )

 • Hej Det ser ut som du fått fel länk till hdpab.com på Segwayloggan jag får “http hdfab” när jag klickar på den.När man klickar på Textlänken kommer man rätt Kram //Pehr

  Segway Eskilstuna HD:P AB Phone: +46 (0)16-18 33 65 Mobile: +46 (0)707 80 11 61 Email: pehr@hdpab.com Web: http://www.hdpab.com

  8 jan 2013 kl. 22:49 skrev fopsverige :

  > >

  • Tack! Fixat, jag hade lyckats få dubbla http:// på den “copy paste” glömde radera :)

  • Jag hade tydligen missat lägga in länken på synskärpans logga, men nu är det oxå åtgärdat :)

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.