Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
Marie-H.Fahlberg

En ofokuserad vardag

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

I morse var han inte riktigt så lättväckt den där 14åringen men istället lite roligt när jag möter den stora Vampyren i köket vid sju tiden och hans första kommentar med ett stort leende är “-Sådär nu är dygnsrytmen återställd!”. Jag tror han hade sovit från 16.30-06 så nu går han på “männskotid” igen precis som jag misstänkte att han skulle göra.

Men tänk att man kan ha så superbra fokus ena dagen för att nästa dag känna som att alla fack i hjärnan har körts i en mixer och det bara känns som jag håller på att glömma något som jag inte kan komma på vad det är, och man får sån där molande oro i magen. Det är som att det är fullt med fack som far omkring därinne men jag hinner inte riktigt med att fånga innehållen… Oreda 😉 …kan bero på att jag inte varit i skogen sedan i fredags. Det är nog dax att jag tar på mig löparkläderna och springer ut i skogen det brukar fungera som en diskrensning och energitankning så jag hittar fokus igen.

Men lite nytta har jag hunnit med, jag har ringt och fixat nytt recept på Hugos medicin som jag upptäckte nästan var slut och jag har lagt in ytterligare en logga på annonsplats-sidan. Och korrigerat två missar från gårdagen dels en länk som inte funka från en logga och en logga som jag missat lägga länken till hemsidan. Justja sen har jag ju fixat assistenternas schema för veckan när jag åker till “Arabien”.

I dag kommer dagens citat från en person som jag tycker jätte mycket om och jag har “adopterat” som svärfar på FB. Jag har ju mina svärföräldrar i himlen så då tyckte jag att jag kunde få ha en levande svärfar på FB och i tanken alla fall och jag blev godkänd. 2014-06-09 En hälsning från framtiden, RIP kära Ziad som hastigt gick bort i november 2013.

“Oron är som en gungstol, den håller dig i rörelse men tar dig ingenstans” ~ Ziad Shehadeh

Marie H Fahlberg
Vinnare av IFOPAs Jennie Peeper Outstanding International Leadership Award 2012.
Nominerad till David Legas stipendium 2012.

Stöd FOP-drabbade genom bidrag till FOP-forskningen

Bankgiro 5823-7140. Insamlings status 5/1- 2013. 31 623:-
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Inga kommentarer

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.