Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
Marie-H.Fahlberg

Städat på hemsidan :)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nu har jag städat lite här på hemsidan också men sånt här blir man aldrig klar med och troligtvis aldrig helt nöjd med heller men kul är det.  Idag fick äntligen ork att ordentligt kolla var wordpress gjort av bildspels-inställningen så nu är bildspelen tillbaks igen. Här kommer en hälsning från framtiden 2014-06-24… herreguuuud vad jag städat på hemsidan märker jag nu när jag går igenom och korrigerar alla 285 blogginlägg som jag skrivit sedan hösten 2011 när jag byggde sidan i WP … och nu bygger jag om igen med experthjälp av Matt från Belgien, vi har byggt på den nya sidan sedan i Mars och lansering skall bli 1 juli-14 och troligtvis så kommer jag kunna nöja mig med att blogga framöver och inte konstant städa hemsidan 😉 ~ Marie H Fahlberg.

Tidigare var blogginläggen här på start/hemsidan som oändliga men nu ligger bara de 3 sista inläggen synliga och längst ner har jag skapat ett litet snyggare avslut på sidan, sedan får man klicka “load more posts” för att se tidigare inlägg. Man kan även klicka i kalendern i högerpanelen om det är något särskilt datum man letar efter, de mörkare blå datumen visar dagar som innehåller blogginlägg.

Sen har jag justerat lite på de andra bilderna också jag tyckte det var lite rörigt här och skall jag vara helt ärlig så tror jag faktiskt att hemsidan speglar lite av vilken balans jag själv är i. Men nu känns det som ordningen är återställd ett lite tag iallafall.

“There’s only 2 options: Make progress or make excuses”. ~ @OldWiseManRiver

Marie H Fahlberg
Vinnare av IFOPAs Jennie Peeper Outstanding International Leadership Award 2012.
Nominerad till David Legas stipendium 2012.

Stöd FOP-drabbade genom bidrag till FOP-forskningen

Bankgiro 5823-7140. Insamlingsstatus den 1/1- 2013 redan uppe i  31 123:-
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Kommentarer ( 2 )

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.