Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
Tolkningsfri och dubbel :):) #manmåstehalitekuloxå

I väntan på en skribent och fotograf :)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Snacka om falsk marknadsföring 😉 klockan är inte ens halv 11 och jag har redan duschat tvättat håret sminkat mig och skurat utetrappen haha det gjorde jag igår. Jag som oftast fastnar vid datorn i träningskläder efter min morgon walk och inte kommer in i duschen förrän framåt väldigt sen eftermiddag. Men snart kommer Helen Bjurberg hon är frilansande skribent och skall göra ett reportage om mig och Hugo, jag har lärt känna henne på Twitter och just nu är hon tillsammans med några till en av de roligaste #iminvärldpåtwitter många skratt när jag lite småtrött legat på soffan och vilat ryggen eller suttit ute på trappen och druckit mitt morgonkaffe.

Så jag var ju liksom tvungen att snygga till mig lite innan hon och fotografen kommer, det skall bli väldigt kul att få träffas på riktigt… Och! NI lär få läsa om det framöver.

Marie H Fahlberg
Vinnare av IFOPAs Jennie Peeper Outstanding International Leadership Award 2012.
Nominerad till David Legas stipendium 2012.

Stöd FOP-drabbade genom bidrag till FOP-forskningen

Bankgiro 5823-7140


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Kommentarer ( 2 )

  • hoppas det blev ett roligt möte! ska bli roligt att läsa, jag följer ju er båda på twitter :-)

    • :) Väldigt roligt! fast vi lyckades vara allvarliga också #businessworkingkvinnor 😉

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.