Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
Marie-H.Fahlberg

Landstinget :)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Som FOP Ambassadör och föreningsordförande får man även se hur det kan gå till inom landstinget när det handlar om pengar. Vår förening/jag som ordförande har för första gången ansökt om landstingsbidrag till våra medlemmar som kommer till seminariet och jag är väldigt tacksam för att jag än så länge har fått ja för en av de medlemmar jag ansökt åt, den jag lyckades få iväg först. Så jag/föreningen skall då fakturera detta landsting.

Men det roliga som hände i dag var att jag fick det här mailet;

“Handläggning av fakturor är inte möjlig under perioden vecka 26- vecka 30 Tacksam om fakturor kommer i början av augusti.
Önskar alla en skön sommar.
Vänliga hälsningar  XXX”

Jag börjar skratta och läser upp det för Pelle och vi kommer fram till att på ett privat företag skulle det aldrig kunna gå till så, för någon skulle vara tvungen att gå in och jobba och betala räkningarna, alla kan inte ha semester samtidigt och skulle man inte göra det skulle man få en påminnelse och kanske även en liten straffavgift och som privatperson så funkar ju inte det heller “Sorry jag har semester betalar inga räkningar som kommer i juli månad vänligen vänta till Augusti” 😉 men…
Ps. jag är så tacksam att man kan söka och få bidrag någonstans ifrån på ett relativt enkelt sätt (jag tycker annars sånt är fruktansvärt omständligt… hoppsan där lärde jag mig visst stava också, till omständLigt??? hade jag ingen aaaaning om att det skulle vara ett L där) och jag tyckte det här lilla mailet från landstinget förgyllde min dag lite, roligt!

“Se till saker så som de är, inte så som du tycker att de borde vara” ~ Albert Einstein

Marie H Fahlberg
Vinnare av IFOPAs Jennie Peeper Outstanding International Leadership Award 2012.
Nominerad till David Legas stipendium 2012.

Stöd FOP-drabbade genom bidrag till FOP-forskningen

Bankgiro 5823-7140Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Inga kommentarer

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.