Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
Marie Hallbert Fahlberg, Ordförande, FOP Ambassadör och mamma till Hugo Fahlberg. Nominerad till David Legas Stipendium 2012. Vinnare av Jennie Peeper IFOPA Outstanding International Leadership Award 2012.

Ny logga men inte helt nöjd än :)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Och det är jag själv som är skyldig så jag kan inte tjata på någon annan attans vad svårt det är att få till så jag blir helt nöjd. Jag kommer nog att fila på den här loggan här ett tag till innan den är exakt som jag vill ha den men till dess får den se ut som ovan.

Det känns iallafall lite skönt att ha med både FOP-skelett och en FOP-tå så du som snubblar förbi här på hemsidan hajar till och får en koppling mellan de två sakerna för en sned stortå är ju inte så mycket att hetsa upp sig över kan man tänka om man inte vet att det är ett tecken på någonting mycket värre.

Jag vill ju få till det så jag tycker det är bra men så känns det lite rörigt istället för rent. Men om jag inte börjar så blir jag ju aldrig klar och den gamla loggan var jag trött på och kände att jag vill ha lite ny inspiration och se nåt nytt när jag kliver in på hemsidan för det är ju min ideella arbetsplats. Nu känns det i alla fall lite finare, tror jag… och jag kommer nog hitta felet snart om jag ser den varje dag 😉

“Bra är inte bra om bättre är vad som krävs” ~ Thomas Fuller

Marie H Fahlberg
Vinnare av IFOPAs Jennie Peeper Outstanding International Leadership Award 2012.
Nominerad till David Legas stipendium 2012.

Stöd FOP-drabbade genom bidrag till FOP-forskningen

Bankgiro 5823-7140.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Inga kommentarer

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.