Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
www.fopsverige.se

Kan min kreativa hjärna vara nöjd nu? :):)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Den nya FOP Sverige loggan är klar och ja, jag tror nog jag får anse mig som nöjd. Lite stolt är jag att jag äntligen kan leka med bilder och texter i photoshop den största risken är bara att jag överarbetar men jag får försöka hålla igen fast det är så galet roligt att “dutta”.

Det här är lite samma sak som när jag var frisör samma duttande och samma milimeterfilande och pedanteri och… Man skapar sin egen stil även om man inte har den tanken från början. Nu kommer ni säkerligen parallellt med att ni läser bloggen få följa min andra kreativa sida vilket jag inte alls hade i åtanke men som vanligt vet man ju aldrig vad som händer här i livet.

Övrigt så mår Hugo bra vi har inte setts så mycket i helgen för igår var han med sin assistent på Ungdomens Hus hela dagen dom gick hemifrån redan 07.40 för Hugos klass var med i turneringen First Lego Leauge Scandinavia dom slutade som 5a med andra ord gick dom inte vidare men det verkade som dom haft lite kul i alla fall. “Normala föräldrar” kanske går och kollar när deras barn gör sånt här men faktum är att jag och Pelle passar på att vara tillsammans själva ta lite “ego-tid” när vi har assistent som arbetar på en lördag för sånt känns väldigt lyxigt och dessutom så var Hugos mormor och morfar och kollade så han blev ju inte direkt nonchalerad ändå.

Övrig tid har jag mest spenderat vid datorn och det är otroligt inspirerande och roligt jag blev i och för sig tvungen att anlita Pelle som smakråd när jag inte hitta felet men inte var nöjd och sen när jag väl tyckte att jag var skapligt klar hade han några synpunkter som jag var tvungen att sova på sen blev det lite extra finlir idag för att få till finishen så jag blev nöjd. Jag läste en artikel i tidningen Metro om ny forskning som visar att den som inte får utlopp för sin kreativitet kan bli både stressad och deppig och jag är nog benägen att hålla med, rubriken som fångade mig var “Skapa mer ~ må bättre!”.

“Kreativitet är uppfinna, experimentera, växa, ta risker, bryta regler, göra misstag och ha roligt” ~ Mary Lou Cook

Marie H Fahlberg
Vinnare av IFOPAs Jennie Peeper Outstanding International Leadership Award 2012.
Nominerad till David Legas stipendium 2012.

Stöd FOP-drabbade genom bidrag till FOP-forskningen

Bankgiro 5823-7140.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Inga kommentarer

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.