Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
Marie & Hugo Nominerade till David Legas Stipendium 2012. Marie vinnare av Jennie Peeper IFOPA Outstanding International Leadership Award 2012.

Gränsfall på töntigt ;) men lite roligt är det

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nu måste jag bara se till att fixa lite nya bilder på mig och Hugo tillsammans den här bilden är i och för sig inte så gammal den är från artikeln i Härlig Hemma i somras.

Som rubriken säger “gränsfall på töntigt” att dutta in sig i en ram men man får inte ta sig själv på för stort allvar och slutresultatet skapar en lite renare känsla när jag byter den här bloggbilden beroende på vad inlägget handlar om. Nu kommer bilderna alltid att vara lika stora och ha en likadan ram och… Jag fick godkänt av Hugo det var det viktigaste, normalt bryr jag mig inte för är jag nöjd så är jag ganska orubblig men när jag gör saker som är på gränsen och själv tycker är lite töntiga men roliga då känns det skönt att Hugo också kan se humorn, förstå hur jag tänker och tycka att det är lite roligt.

Ta varken livet eller dig själv på för stort allvar. Ibland har vi en förmåga att krångla till det för oss själva. Vi grubblar och funderar mest på vad andra skall tycka och tänka om oss och vad vi gör. Gör inte det. Lev istället. Lev fullt ut! Lev det liv du villl leva! Och tänk på vad Orscar Wilde sa “Livet är alldeles för allvarligt för att man någonsin ska tala allvarligt om det.” ~ Göran Adlén

Marie H Fahlberg
Vinnare av IFOPAs Jennie Peeper Outstanding International Leadership Award 2012.
Nominerad till David Legas stipendium 2012.

Stöd FOP-drabbade genom bidrag till FOP-forskningen

Bankgiro 5823-7140.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Inga kommentarer

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.