Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
Marie-H.Fahlberg

Nåt helt annat…

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Den här veckan består verkligen av allt möjligt, måndagen va nog ganska vanlig, en tur i skogen när Hugos assistent kom på morgonen sedan hamna jag väl mest vid datorn hela dagen.

Tisdag åka skolskjuts med Hugo sedan långpromenad till sjukgymnasten för att sedan åka till Stockholm och planeringsmötet inför Sällsynta dagen (se bildlänk i panelen till höger)

Onsdags morse med Hugo till skolan igen och lite promenad sedan på eftermiddagen en tur till Stockholm igen för en foto casting här är jag om nån undrar.

I dag till nåt helt annat eller i och för sig som vanligt skolskjuts och promenad sen justja fixa ute”blomman” som jag plockade i skogen i måndags, bytte gardiner och leta som en tok efter julstjärnorna??? borta?! skumt men, men… och snart till Louise och fixa håret för att sen ta tåget IGEN! till Stockholm för lite inspirations föreläsning med Göran Adlén Som jag haft turen att få se ganska många gånger som Redken frisör och även gick utbildningen Redken business Akademy för, han är otroligt inspirerande och man får både skratta och reflektera. Idag har han tillsammans men Christer Olsson en inspirationskväll som heter “Vart är vi på väg och vill vi dit?” Men Pelle är tyvärr sjuk och kan inte följa med idag så just nu håller jag på att raggar sällskap till kvällen, men sånt brukar lösa sig 😉

Hejsvejs *)(* Marie
ps. Här kommer en av Görans små inspirations filmer

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Inga kommentarer

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.