Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
Hugo lörd 12/11-11 så ser ni att han mår bra :)

Hugos höft :)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Hugo-bild lördag 12/11-11 så ser ni att han mår bra :) jag tycker ju inte om att prata om eller berätta om när Hugo har flare ups för det är ju som det är och det blir som det blir och det enda man kan göra är ju kortison, lite smörja, lite smärtstillande och sånt. Men nu bloggar jag och då anser jag att det ingår att jag faktiskt måste göra det, annars skulle de vara konstigt.

Även om man märker att Hugo blir bättre när han får kortisonet så kan man ju inte vara helt säker på vad som händer när han slutar och om det sedan har gått en vecka till och inget har hänt då är ju det för mig ett redan löst problem och bortglömt och så himla lätt att jag glömmer bort att blogga om det och det är ju inge bra då undrar ju ni hur fasen det gick med höften?

Så, här kommer en liten uppdatering från inlägget “Hugos torsdag höft/kortison” Hugo fick kortisonet och pga hans biverkningar med en nedtrappning på en om dagen och den varianten verkade fungera bra, han kände lite av biverkningarna i nacken (det brukar börja där) men absolut ingen fara och det gav sig han var även på förvånansvärt bra humör annars så kan det ju sätta sig på finmotoriken och humöret, vissa kan blir argsinta eller nedstämda och det hände Hugo vid nåt tillfälle när han var mindre. Sedan är jag lite vidskeplig så jag tänker inte skriva annat än att “so far so god”

Hejsvejs *)(* Marie

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Inga kommentarer

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.