Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
Hugos morfar Pehr och mamma Marie firar 115år till förmån för FOP forskningen

Sådär nu kan det bli lördag :)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Fredagar är precis som måndagar alltså nästan… dom börjar likadant i alla fall för Hugos assistent kommer på morgonen så från 07.30 släpper jag ansvaret och har bara mig själv att tänka på fram till klockan 17.00

Idag har det varit fokus på i morgon och vårt öppet hus “115 år till förmån för FOP-forskningen” så det blev en vända till ICA MAXI  i Eskilstuna, himla hyggligt ställe som sponsrar vårt lilla event. Många skumtomtar blir det och eftersom det är jag som bestämmer så så är det viktigare att ha kul än att äta fint så kom inte hungrig bara lagom sugen på sånt som är onyttigt i flytande och fast form och lite korv med bröd om du är mer hungrig och justaja 100% självservering.

“Varför krångla till det när man kan ha trevligt!” 😉 Välkomna!

Och sen blev jag tvungen att göra en “Gry Forsells farmor?mormor? tips” jag höll på att bli galen, mina julstjärnor var helt borta så till slut så blev det till att lägga en sax och nycklar i köksfönstret och jorå nästa gång jag äntrade vinden alltså för TREDJE gången idag då låg dom där… Så intelligent snyggt inpackade ihop med varsin elljusstake i respektive kartong, varför skall man vara så smart för?!. Men har man tappat bort nåt så lägg en sax & nycklar i fönstret då kommer det fram.

Hejsvejs *)(* Marie
Ps. Våra “115år” har hittills inbringat 13000:- till FOP forskningen och det tickar på… TACK!!! och även ett Stort tack till ICA MAXI Eskilstuna.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Inga kommentarer

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.