Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
Hugo & Marie Nominerade till David Legas Stipendium 2012. Marie vinnare av Jennie Peeper IFOPA Outstanding International Leadership Award 2012.

Spontanryck :) Markoolio i Parken Zoo

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Det var länge sen jag orkade göra något helt spontant med Hugo men idag på eftermiddagen när jag satte mig ute och tog en kaffe så låg vinden på från Parken Zoo och Markoolio började sjunga och det låter som han är “i min trädgård” när vinden ligger rätt. Man kan inte annat än bli superglad när denna människa sätter igång. Han är ju helt underbar.

Så jag lämnar kaffet och springer in till Hugo och frågar om han vill följa med och se i alla fall en liten stund och han säger JA!?! Så snabbt på med skor in i bilen och har sån tur att det finns en plats kvar på parkeringen ganska nära entrén vi hade ju ingen rullstol med, varken behövde eller hade tid att få med den. Hugo har ju årskort och jag går med som ledsagare så vi flöt ju bara in och fick se sista 30 minuterna. Det va så skönt att göra det här med Hugo och det var så lagom med folk och lagom tid för Hugo att stå och titta. KUL!!! Skön dag när man får vara spontan och slippa köa och vänta bara komma i skaplig tid och allt är i full gång så perfekt. Tack Markoolio :) från en glad #hcpmmama

Marie H Fahlberg
Vinnare av IFOPAs Jennie Peeper Outstanding International Leadership Award 2012.
Nominerad till David Legas stipendium 2012.

Stöd FOP-drabbade genom bidrag till FOP-forskningen

Bankgiro 5823-7140


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Inga kommentarer

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.