Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
Marie & Hugo

Glamour v/s FOP-vardag 0-1

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vissa val jag gör kan ibland även i min egen hjärna verka helt knäppa men ibland har jag en intuition som en värsta spåkärring 😉 och man måste ju lita på sin kropp och sin magkänsla.

I våras fick jag frågan om jag ville följa med till Hollywood LA i November och jobba lite som assistent åt en stylist-kompis han behövde en liten “hjälpreda” för en av hans kunder hade blivit nominerad i årets Hollywod Music in Media Award i kategorin “Classical” Viktoria Tocca med videon Dark Waltz

Uppdatering 18/11-11 Viktoria vann med Dark Waltz Grattis!!!
se bilder på hennes FB sida.

Självklart!!! hallå man kan väl inte tacka nej till att gå på röda mattan i Hollywood ascoolt ju, inte sånt som trillar framför fötterna varje år direkt.

Nu är Viktoria dessutom nominerad i ytterligare två kategorier “Female Vocal” och “Adult Contemporary”  så på torsdag den 17 November får vi hålla tummarna för denna vackra röst.

I våras sa jag “Absolut, men det är långt kvar till November vi tar upp det efter sommaren när skolan börjat och jag har koll på att allt flyter på med Hugo, nya skolan o.s.v” I slutet på Augusti när det börjar dra ihop sig och jag får frågan igen om jag kan vara “Assistent i Hollywood”… alltså det jag skall göra är sånt som jag normalt styr upp i förbifarten när jag ändå står vid datorn, sånt som jag bara tycker är enkelt och kul och inget besvärligt alls och det som skall styras med på plats är ju inte heller några konstigheter bara grymt roligt.

Jag lägger på luren ställer mig vid datorn och börjar googla steg ett! Flygresa… Det tar ca. 7minuter sedan är det som någon ond varelse bara kommit och sugit precis all kraft ur kroppen och jag måste gå och lägga mig helt död. Bara tanken på att serva och hjälpa ytterligare en person mitt i allt meckande med Hugos assistans i skolan och inte veta om allt skulle falla på plats och fungera med assistenterna i skolan, och November har ju senaste åren varit en skitmånad för Hugo, tänk om hans höfter börjar bråka i år igen, tänk om assistenterna blir sjuka och det inte finns någon backup alls. Och mitt j-a diskbråck det var som att det svullnade direkt bara på tanken att flyga samma långa resa som till Vegas förra året (jag stod upp i princip hela den resan)

Näe :( det var bara att inse att jag klarar inte av det hur mycket jag än skulle vilja att nån bara plockar fram skor, klänning, smycken, fxar hår och make och i alla fall just en kväll skulle jag inte behöva göra så mycket annat än att vara himla trevligt sällskap och stylad från topp till tå av en av Sveriges absolut bästa stylister, jag är faktiskt inte partisk bara för Peter är min vän sen över 20år tillbaks, han gör såna grymma jobb och slutar aldrig imponera på mig det har faktiskt hänt att jag vid nåt tillfälle tänkt  “hur f-n skall han fixa det här” sen sitter man där med gapande mun och förundras över wow… jag älskar att bli överraskad och jag blir det tametusan varje gång (jag som är lite manisk på detaljer, kallades Höken på jobbet av en  gammal kollega haha) men han är ju inte en sån som vill synas hm… Vänta!… Nu, tbax… Jag var tvungen och googla lite och se om jag kunde hitta nåt redan publicerat på han som alltid gömmer sig i bakgrunden och bara jobbar det fanns inte så mycket men här är han  Peter Wennberg  och just nu på planet till LA utan mej???

“Vad är väl en bal på slottet” alltså det hade varit så häftigt att få åka på den resan men när kroppen säger ifrån så fysiskt så måste man bara lyssna, jag hade aldrig klarat av att förbereda den resan den här hösten och nu med facit i hand…

…Hur kunde jag i Augusti veta att Hugos höft skulle börja strula i torsdags? och att den ena assistenten skulle behöva vabba nu på onsdag?? och den andra assistenten är sjuk??? och jag allra troligast måste gå in och jobba som assistent i skolan ett par timmar på onsdag. Självklart kunde jag inte veta det men tydligen så var det precis det min kropp visste redan då det var inte alls läge att åka nu, jag hade aldrig pallat det psykiskt. Jag måste känna att allt är tryggt när jag gör roliga saker på egen hand, då stänger jag av FOP 100% och går in i min “egobubbla” och bara är Marie, men det kan jag bara göra om jag vet att det flyter på hemma.

Jag är så så otroligt glad att Peter frågade mig och han är den underbara vän som respektfullt förstår och accepterar att jag inte klarade av att tacka ja och han har lovat att inte sluta be mig om hjälp om han behöver.

Och även om jag inte är på väg till LA och inte kommer att få gå på röda mattan in på The Kodac Theatre i Hollywood den 17nov 2011 så lär jag vara där “in spirit” som dom säger på andra sidan Atlanten och jag är faktiskt lite glad bara av tanken på att jag kunde varit där samtidigt som en annan del av min hjärna undrar “Hur fan kan man tacka nej till en sån här grej? är jag helt dum i huvudet?”

Hejsvejs *)(* Marie
Ps. Här är Viktorias senaste video “I know” släpptes förra veckan Lycka till i LA!!! 😉
ps igen. Viktoria känner jag inte och har aldrig träffat men jag följer ju i skuggan & på FB.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Kommentarer ( 1 )

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.