Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
henke

2012 års donation går till FOP!!! :)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nu ni! Snart öppnar en nätauktion med bilder från en fotutställning till förmån för FOP forskningen. Hur gick det här till?

I Umeå arrangeras sedan 2007 en inomhusfestival House of Metal i samband med den finns under hela veckan en fotoutställning med ca: 20 alster av Fotograf Henke Olofsson att beskåda och intäkterna från auktionen donerar han till ett välgörande ändamål och 2012 går donationen till… FOP-forskningen.  TACK!!!

Festivalveckan är i slutet på Februari till början på Mars men auktionen kommer att dra igång redan om några veckor, direktlänk till auktionen kommer att finnas i en House of Metal logga i högerpanelen när den drar igång då är det bara att börja buda ;). Jättekul, då måste jag ju ta en tripp till Umeå i i början på nästa år ja, ja… kommer man inte till Hollywood får man ta Umeå jag är inte kinkig så, tänk att jag på 44år aldrig hade varit i Umeå och nu börjar det nästan likna tradition att starta ett nytt år med att åka norrut.

Henrik har ingen relation med någon som har FOP utan han fick ett tips, kollade upp oss och tyckte det kändes bra, vilket jag är otroligt glad, rörd och tacksam för. Dessutom så har vi två stycken personer med FOP som bor just i Umeå, dels lilla Vidar på 3år och sedan Ann-Sofie 30år hm… (bara en nolla som skiljer dom åt) ett rätt imponerande antal med tanke på att det endast finns 15st dokumenterade fall som vi känner till i Sverige. Så skönt att få en rolig anledning till att åka upp och träffa dom igen.

Hejsvejs *)(* Marie
ps. Klicka gärna “gilla” på Fotograf Henke Olofssons  FB sida

 

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Kommentarer ( 1 )

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.