Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
leende arbetande #FOPambassadör vid sin dator :)

Det ena för med sig det andra

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nu har jag stått vid datorn i snart sex timmar, korrigerat fixat och ordnat på hemsidan. Hugo har varit med sin pappa och handlat mat och ett nytt spel till sin x-box (Fifa-13) för sina julklappspengar. Sen har jag förstått med tanke på svordomar från bottenvåningen att JVM-finalen i hockey inte går sådär jättebra för Sverige eller så det bara fel på domaren?

Eftersom min hjärna börjar bli lite trött nu så nöjer jag mig med att skriva klicka in på Insamlingsprojekt så ser ni även länkarna högst upp på den sidan och det är bara att klicka runt så ser ni (kanske) att jag städat lite och att det nu är ett nytt år för vårt insamlingsprojekt till FOP-Forskningen.

Nyheter på Annonsplats och Insamlingsprojekt är att du kan nu även välja om du vill stödja ett särskilt… Hoppsan nu kom en busvissling från bottenvåningen och det betyder att middagen är klar …En timme senare… nu är jag tillbaks och jo så här är det;

Man kan om man vill från och med 2013 även välja att stödja ett särskilt projekt som FOP-Sverige eller Svenska/Skandinaviska FOP-föreningen har/arrangerar/gör för att stödja sina medlemmar och/eller uppmärksamma FOP och forskningen.

Exempelvis projektet med Arab Health i Dubai dit jag som FOP Ambassadör åker om knappt tre veckor (mer ifo om det i föreg. inlägg) för att sprida information om FOP för att hitta undangömda och odiagnostiserade FOP-are och även hoppas hitta nya framtida bidragsgivare till FOP-forskningen. Eventuellt överskott av bidrag till särskilda projekt går oavkortat till FOP-forskningen.

Min tid och det arbetet jag gör som FOP Ambassadör är helt ideellt och jag bekostar i vanliga fall även resor och material helt själv med privata medel vilket jag även gör den här gången, så tanken med stöd till särskilda projekt är att kunna få in lite stöd till kostnader för informationsmaterial resa och uppehälle.

Som företagare; (2)Stötta särskilda projekt.
Märk betalning ”Annonsplats m.t.p projekt-ArabHealth + e-mailadress”.
Mer info på sidan Annonsplats eller skicka ett mail till mig.

Som privatperson; (2)Stötta särskilda projekt.
Märk betalning “Insamlingsprojekt-ArabHealth”

”Det är vad du gör idag som du får igen i morgon” ~ Mikael Bergstrand

Marie H Fahlberg
Vinnare av IFOPAs Jennie Peeper Outstanding International Leadership Award 2012.
Nominerad till David Legas stipendium 2012.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Stöd FOP-drabbade genom bidrag till FOP-forskningen

Bankgiro 5823-7140. Insamlingsstatus 5/1- 2013. 31 623:-
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Inga kommentarer

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.