Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
Marie-H.Fahlberg

Sista rycket inför FOP seminariet

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Tänk att jag måste se till att få mycket göra på sluttampen så jag riktigt känner att det är något på gång. Igår hade jag kunnat hinna massor men det var riktigt tråkväder, regnade 37mm och det kändes som höst ute plus att Pelle har börjat sin semester så jag gjorde absolut ingenting fram till 22.30??? då fick jag ett ryck och höll på till halv ett på natten.

Och nu uppe skapligt med tuppen och vi har städerska som kommer idag, sånt slutade jag göra själv när Hugo fick FOP bara tanken på att försöka dra runt en dammsugare med en stapplig 2,5åring som inte får slå sig. Innan vi skaffade städerska så fick han vara på dagis när jag städade, jag började jobba klockan 12 tisdagar och torsdagar på den tiden, så ena dagen städade jag övervåningen och andra dagen bottenvåningen. Men som sagt nu har vi RUT och tack för att det finns man spar många timmar per vecka och många timmars negativa tankar angående att man måste städa. Fast hon kommer bara var 3e vecka så det hinner bli lite skitigt mellan och man får känna att det är värt pengarna. 😉

Men, mitt kontorsrum lär inte få bli städat för jag har saker högt och lågt här idag alla papper och påsar och information och namnlappar… Fast just det är en väldigt tillfredsställande känsla, och redken  sponsrar mig med papppåsar så jag slapp lägga pengar på kuvert/påsar och det ser för himla snyggt och trevligt ut.

Marie H Fahlberg
Vinnare av IFOPAs Jennie Peeper Outstanding International Leadership Award 2012.
Nominerad till David Legas stipendium 2012.

Stöd FOP-drabbade genom bidrag till FOP-forskningen

Bankgiro 5823-7140
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Inga kommentarer

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.