Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
www.houseofmetal.se

Stöd FOP Sverige

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Den 27 februari kommer jag vara i Umeå för att “Inviga utställningen till förmån för FOP” tillsammans med Fotograf Henke Olofsson och FOP- familjerna Vidar och Ann-sofi. Men redan nu pågår auktionen på House of Metals hemsida till förmån för FOP så det är bara att logga in och buda.

Fotograf Henke Olofsson har iordningställt några grymt snygga tavlor som tryckts på ProFormat som han tilsammans med House of Metal auktionerar ut i välgörande syfte, 2012 går pengarna till FOP-forskningen. Gå in och buda eller bara hjälp oss att sprida det här inlägget på FB & Twitter och till alla Metal-vänner ni har, jag har inte så många såna vänner? så jag behöver lite hjälp här.

Utställningen kommer under hela veckan att vara uppställd väldigt väl synlig i entrén till Folkets Hus i Umeå. Där kommer även att finnas en FOP- insamlingsbössa.

House of Metal tilldelades 2011 Norrmejerier-stipendiet Grattis!!!
“Vår egen hårdrocksfestival House of Metal vann norrlänningarnas hjärtan, fick flest röster och står därför som slutlig vinnare i Västerbotten av Norrmejerier- stipendiet. Omröstningen engagerade i år rekordmånga röstande och House of Metal var ohotad som segrare i Västerbotten. House of Metal rankas som en av Sveriges bästa hårdrockfestivaler och den lockar varje år tusentals besökare. Välkända band från både Sverige och andra länder trängs på scenerna och mottagandet av både medier och gäster är mycket positivt.”

Det är alltså i den här entrén som tavlorna kommer att stå 😉
[youtube.com/watch?v=vAJgYoIC9Bo&feature=player_embedded]

Marie H Fahlberg
Nominerad till David Legas stipendium 2012.

Stöd FOP-drabbade genom bidrag till FOP-forskningen

Bankgiro 5823-7140.

www.henkeolofsson.se

www.houseofmetal.se


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Inga kommentarer

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.