Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
Wishing Bear

Wishing Bear

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

En ”magisk” nalle till förmån för FOP
2009 träffade jag Wishing Bears skapare Victoria Rikede en väldigt spännade, underbar kvinna och företagare som jag fått förmånen att lära känna. Victoria brinner för att hjälpa barn som har det svårt på olika sätt. Två år senare berättade hon historien om Wishing Bear för mig och hennes planer att tillverka den och låta en viss procent av intäkterna gå till välgörenhet och FOP. Den 6 December 2012 landar två kartonger nallar hemma hos mig som nu är till försäljning. En perfekt julklapp eller present samtidigt som du stödjer FOP-forskningen.

  • 5% av företagets vinst/såld Wishing Bear kommer att gå till FOP.

Jag kommer skicka en nalle till FOP labbet i Philadelpia så den kan fyllas med meddelanden/önskningar/tankar fån de FOP-familjer som besöker Dr Kaplan/Dr Pignolo/Dr Shore och de som arbetar på labbet.

The Wishing Bear kostar 399:- (plus frakt eller hämtas efter överenskommelse)
Färg; Ljusbiege Höjd; 35cm (bild nedan)
Skicka ett mail till Marie H Fahlberg om du önskar köpa en Wishing Bear.

Historien bakom Wishing Bear
Wishing Bear föddes 2008. Min värld låg i spillror trots att jag hade fullt av vänner omkring mig. Jag kände mig som den ensammaste människan på jorden och svårigheterna jag upplevde var mina. Bara mina. Det kändes omöjligt att dela mina innersta känslor med andra, rädd att de inte skulle förstå.
I stället började jag skriva ner mina tankar och känslor på små papperslappar, men jag ville inte att någon skulle upptäcka dem. Jag köpte en nalle och gjorde en osynlig ficka på nallen där lapparna tryggt kunde gömmas för omvärlden.
Nallen bevarade alla mina hemligheter och blev min bästa vän och en dag började jag skriva positiva saker om mig själv och om mina mål. Vad jag inte visste var att jag gradvis höll på att lämna rollen som offer samtidigt som jag byggde upp mitt självförtroende. Jag var tvungen att börja om från början, idag är jag är lycklig att kunna säga att aldrig har livet varit så bra som det är idag.

En dag vaknade tanken inom mig att jag ville dela den här nallen med andra; Livet kan vara fantastiskt om vi är villiga att göra någonting åt det. Wishing Bear kan vara en kompanjon att lita på och en följeslagare på resan genom tider av förändring.
Nallen finns här för att hjälpa oss, barn som vuxna, att bygga upp vårt självförtroende, att nå våra mål genom att skriva ner våra tankar. Den finns också här för föräldrar som har en önskan om att förbättra kommunikationen med sina barn genom att skriva ner deras tankar. ~ Victoria Rikede

Marie H Fahlberg
Vinnare av IFOPAs Jennie Peeper Outstanding International Leadership Award 2012.
Nominerad till David Legas stipendium 2012.

Wishing Bear

Wishing Bear

Stöd FOP-drabbade genom bidrag till FOP-forskningen

Bankgiro 5823-7140. Insamlingsstatus 23/11 100 542:-
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Inga kommentarer

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.