Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
Hugo & Marie Nominerade till David Legas Stipendium 2012. Marie vinnare av Jennie Peeper IFOPA Outstanding International Leadership Award 2012.

Sista fredagen på sommarlovet

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Sent i tisdags eftermiddag blev det klart att Hugo får en plats på Faktoriet. Det känns otroligt skönt, dels att veta var han börjar skolan på måndag och att det är en liten skola, just nu har hans assistent semester så jag jobbar heltid som assistent viket även betyder att jag kommer att få jobba på skolan nästa vecka eftersom jag måste skola in en ny assistent där. Men det känns bara skönt, vi hade möte på skolan i onsdags och allt känns väldigt bra.

Hela sommaren har jag stängt av struntat i skolan och allt som har med det att göra men bestämt i min hjärna att “det blir Faktoriet” varit optimist och endast tänkt att det kommer bli skitbra! Och se till att njuta av sommarlovet eftersom jag inte kunnat påverka. Så när det väl blev den 6e augusti och jag ringde den nya skolan för att kolla läget och dom fortfarande inte hade koll på om Hugo skulle få plats då var jag inte särskilt stark längre, när det var dags att ringa igen ett par dagar senare så fick Pelle göra det. Jag fixa inte att eventuellt få ett dåligt besked eller helt ärligt så började jag grina och få lätt panik bara på tanken att behöva börja strida och kämpa med skolan igen. Så… ni som undrar vad Pelle gör 😉 jo, han kliver in när jag behöver.

Det näst bästa är att vi slipper åka skolskjuts!!! Jippie! lycka! vi kommer att tjäna nästan en timme varje morgon helt underbart att bara kunna gå rakt ut och Hugo tar rullen sen går vi 15min till skolan, han får frisk luft och inte så mycket stillasittande transporttid. Så nu känns allt riktigt bra även om vi har rätt mycket att ta tag i och informera och fixa nästa vecka men det är då, nu är det fredag.

“En optimist är någon som jagas upp i ett träd av ett lejon, och passar på att njuta av landskapet” ~ Walter Winchell

Marie Hallbert
Vinnare av IFOPAs Jennie Peeper Outstanding International Leadership Award 2012.
Nominerad till David Legas stipendium 2012.

Stöd FOP-drabbade genom bidrag till FOP-forskningen

Bankgiro 5823-7140


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Kommentarer ( 1 )

  • Vad skönt att det har löst sig för er!

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.