Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
Marie & Hugo Nominerade till David Legas Stipendium 2012. Marie vinnare av Jennie Peeper IFOPA Outstanding International Leadership Award 2012.

Sista “soffdan” :)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

I morgon bitti ringer klockan 06.00 efter ett långt jullov och skolskjutsen kommer 07.40 en jäkla tur jag ringde till Samres i söndagskväll och kollade vilken information dom hade om terminstart? Sånt är inte mitt jobb egentligen för det är sånt som måste informeras från skolan, men jag kan ju inte låta bli att kolla läget, jag vill ju inte att bilen skall stå här en dag för tidigt eller inte alls den morgonen vi skall iväg.

Är det någon som tror att “någon” från skolan informerat Samres att skolstart på ny termin nuförtiden liksom alltid innebär att det startar med en studiedag så att det där datumet dom gav i höstas att skolan startar är ju liksom inte en skoldag som dom skall hämta Hugo på ehhhhh… typ!!! självklart? eller kanske nåt som “någon” borde informera “någon” om… Ja, ja det va väl tur att jag ringde och såg till att dom kunde avboka dom två körningarna till och från skolan idag eftersom den inte börjar förrän i morgon.

Jag hade det väl lite på känn… och JA! jag erkänner jag blir skitirriterad och NEJ! det är inte kul och jag ska inte bli irriterad det är bara dumt och onödig slöseri med energi men det är svårt att låta bli när dom praktiska sakerna inte flyter på, jag vill ju gärna att den här terminen skall flyta på lite bättre än den förra. Men det kommer den nog att göra för nu har vi ju en ny inskolad assistent-vikarie som faktiskt får jobba i morgon eftermiddag eftersom den ena assistenten vabbar i morgon och på torsdag…

Själv skall jag träffa revisorn och kolla igenom föreningens bokföring i morgon det känns väldigt bra, och nu är det väl dax att läsa en bok och sova, läsa klart Zlatan som jag började läsa på planet hem från Ras al Khaimah… Justja den resan skall jag skriva om också det har jag inte heller hunnit med än, men det kommer… tids nog, jag måste få till bilderna bara.

Hejsvejs *)( * Marie

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Inga kommentarer

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.