Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
Marie-H.Fahlberg

Onsdag

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Höstlov och idag äntligen sovmorgon… Igår fick Hugos assistent jobba långpass för jag åkte med Pelle till Stockholm redan 06.45 lite onödigt tidigt med tanke på att jag skulle på utbildning på VH assistans kl. 13.00 men nu vet jag hur det ser ut på Pelles jobb och hur hans chef ser ut.

Sen har ju en massa gamla frisörkollegor som jag brukar passa på att hälsa på när jag är i Stockholm, så det blev fullt tempo ända till 16.25 och jag satt på tåget hem med en grym huvudvärk, men det är sånt får man ta ibland och då är det bara att parkera sig på värmefilten resten av kvällen och vara glad att man planerade maten dan innan så det fanns matrester hemma, även om vampyren i källaren hade synpunkter på att det inte serverades nån middag  och att det absolut inte fanns nåt att äta hemma  :):) ja,ja man kan ju inte vara perfekt jämt heller.

Och idag åker jag på att leka frisör för mina föräldrar har vissa synpunkter på deras utseende, om en kvart är det bara att plocka fram saxen, då kommer även Hugos assistent så jag slipper styra med hans lunch det är ju lite lyxigt kan jag tycka… tänk att det kan va så trist o fixa lunch.

Hejsvejs *)(* Marie
ps.nu redigerad version haha

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Inga kommentarer

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.