Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
Marie-H.Fahlberg

Nytt år nya erfarenheter :)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

I dag laddade jag ner ett bokföringsprogram för föreningar  som min pappa googlat fram åt mig och sedan med lite starthjälp av min mamma (hon är den som skött min bokföring i alla år) har jag idag sedan på egen hand lyckats föra in hela 2011 års bokföring JIPPIE!!! haha… Jag blir så grymt stolt när jag gör saker som jag i det här fallet i över 25år vägrat lära mig.

2011 blev ju ett år som vi kan lägga till ytterligare en milstolpe “Första Skandinaviska insamlingsprojektet till förmån för FOP-forskningen” vilket resulterade i att helt plötsligt fick vår lilla förening en faslig massa pengar att hantera och då måste man ju ta sig i kragen och skaffa ett ordentligt bokföringsprogram så att även revisorn blir glad, det räcker inte med att vara hysteriskt pedant och ha grym ordning och reda på alla papper och exelfiler.

Lite kul är det ändå när jag inser att det är faktiskt både enklare och snabbare än det system jag haft för föreningens bokföring tidigare och som fd delägare i en salong så har jag ju varit tvungen att närvara på alla ekonomimöten under 26år och dessutom skötte jag inventeringen under väldigt många år och jag inser efter idag att jag tydligen har bättre koll och kan mer än vad jag trodde återigen (jag har skrivit det förut) man lär sig väldigt mycket när man “bara är frisör” 😉 men, man måste ju vara mogen och se en anledning till investera sin tid till att lära sig nya saker ordentligt. Tidigare har det bara varit medlemsavgifter och väldigt sparsamt men forskningsbidrag, totalt under åren 2004-2010 (6år) har vår Skandinaviska-FOP förening fått in ca: 170 000:- till FOP-forskningen och i år lyckades vi föra över 200 000:- så nu finns det verkligen en anledning att ha ett bokföringsprogram för jag hoppas ju att 2012 kommer bli minst lika händelserikt på insamlingsfronten.

Så det är vad jag har jag pysslat med idag när Hugos har varit ute och gått en sväng och badat hemma i poolen med sin assistent och självklart spelat en massa x-box och kollat upp Eskilstuna pistolskytteklubbs träningstider, han är lite sugen på att ta upp det igen jag hoppas det blir så. Ok… jag hann inte med riktigt allt på dagen för jag var tvungen att åka till Ica och sen laga mat så jag stängde in mig här på kontoret strax efter 18.00 och det blev några timmar till innan jag blev klar. Och det är sååååå skönt nu kommer jag kunna börja med 2012 helt rätt och perfekt från början.

Hejsvejs *)(* Marie
ps. Jag har en “tacklista” både privatpersoner och företag som ligger och väntar på att få komma in under “2012års Insamlingsprojekt” namnen kommer snart, jag skall inta soffan en liten stund nu innan jag går vidare till sängen det känns som jag jobbat klart för idag.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Kommentarer ( 1 )

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.