Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
Marie-H.Fahlberg

Märkligt, inget bloggmail?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nu måste jag testa om det bara var tillfälligt eller om det har hänt nåt skumt i wordpress vid årsskiftet. I går kväll lade jag upp ett nytt inlägg det här men av någon anledning gick det aldrig iväg som e-mail till mina prenumeranter?

Sedan såg jag till att ändra/göra ett tillägg/förklaring i inlägget “Glamour v/s FOP-vardag 1-1” fy så galet det kan bli i google translation… KÖ/N = Line men KÖN kan ju i en översättning även bli SEX och det var vad google translation trodde att jag menade när jag menade THE LINE fy så pinsamt.

Hejsvejs *)(* Marie
ps. Håll tummarna att det plingar i mailen hos mig och mina prenumeranter när jag nu klickar publicera!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Kommentarer ( 1 )

  • Yes!!! det funka igen, pust! blev lite orolig där ett tag
    Hejsvejs *)(* Marie

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.