Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
Som sagt! "Konstant arbete"

Nyheter på hemsidan

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Hälsning från framtiden 2014-06-08 och jag bygger ny hemsida så länkarna i detta inlägg kanske inte funkar när du läser detta.
Nu har jag pysslat om lite här på hemsidan det är som att städa på sitt kontor 😉 ibland behöver man möblera om och byta tapeter så det känns lite nytt. Ny bakgrundsfärg jag är tillbaka till vitt som jag haft tidigare. Jag upptäckte även en ny widget så nu rullar ett litet bildspel med utvalda bilder från hemsidan här till höger. Sånt tycker jag är jättekul!

Men lite viktigare information är att du kan se IFOPAs 17min video på första sidan direkt under National Geographics 4min video. Under dom finns en länk till FOP Facts & Insight: En filmserie i 16-delar (3-5min/del) med information och rådgivning för personer med FOP och deras familjer, läkare och vårdgivare.

Jag har även minimerat undermenyerna så det skall bli enklare att hitta på sidan. Exempel; i menyn Insamlingsprojekt 2013 har jag rensat bort flera undermenyer så dom istället ligger som direktlänkar högst upp på den sidan (tacklistor, annonsplats, wishingbear, insamlingsbössor) och ett bildspel från insamlingen längst ner.

“Var inte rädd för att ändra dig – kanske är du klokare idag än igår.” ~ Okänd

Marie Hallbert Fahlberg
Utsedd till årets eldsjäl av VH Assistans 2013
Vinnare av IFOPAs Jennie Peeper Outstanding International Leadership Award 2012.
Nominerad till David Legas stipendium 2012.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Stöd FOP-drabbade genom bidrag till FOP-forskningen

Bankgiro 5823-7140.  Insamlingsstatus  27/7- 2013. 56 052:-
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Inga kommentarer

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.