Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
fop-sallsynta

Ny sida “Lista på Sällynta diagnoser/föreningar/länkar”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nu finns det en ny “under-sida” under Föreningar “Lista på sällsynta diagnoser med länkar till föreningar och hemsidor” pust! det blev ett långt namn, tur jag har en ny hemsida för den rubriken hade inte funkat bra alls på den gamla sidan 😉

Tack till Pi Tufvesson Cohen som efter Sällsynta diagnosers årsmöte i April-11 som helt spontant skrev ihop och mailade mig en färdig lista i bokstavsordning med hemsidesadresser och allt, men såklart har jag ju lagt till lite och varit inne på varenda sida för att kolla att alla länkar funkar eller om dom ändrat nåt i sina namn, jag vill ju gärna ha lite koll på vad jag lägger ut på sidan och att det stämmer och lagt till lite info på vissa förkortningar. Inte för man fattar så mycket mer för det, men om någon söker på namnen så skall dom ju oxå finnas tycker jag. Men jag kan helt klart erkänna att det här hade jag aldrig orkat göra om inte Pi hade mailat mig den informationen så TACK!!!

Nähe, nu är det bäst jag lägger mig på värmedynan en stund innan jag skall parkera mig vid spisen.

Hejsvejs *)(* Marie

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Inga kommentarer

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.