Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
Marie & Hugo

Möte och inskolning

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Möten på skolan är så viktigt men precis lika tråkigt att behöva spendera sin tid till. Det är, hur konstigt det än kan låta… faktiskt det absolut tråkigaste med FOP tycker jag. Att det liksom inte kan sköta sig automatiskt utan man måste ha regelbundna möten för att det skall fungera.

Idag passade det i och för sig väldigt bra att jag hade ett möte inbokat med rektorn och assistenterna eftersom vi skolar in en ny assistent och han kommer att kunna hoppa in som vikarie även i skolan så då löser sig det lite av sig själv redan idag att han får till allt med papper och och ställa frågor och sånt.

Men det är ju lite meckande… och tänkande… och planerande… Hm den nya assistenten har bil ok… då kan han komma hit på morgonen och kolla när jag hjälper Hugo på med kläder ner för trappen ut till rullstolsgaraget och in i skolskjutsen med elrullen och se att allt spänns fast ordentligt och rätt sen kan han ta bilen till skolan och möta oss vid entrén följa med så kan vi visa var rullen skall stå och var skåpet är och gå bort och möta upp Leila, assistenten i skolan vid skolans café, hon jobbar där också och vi kommer ju som regel ganska tidigt till skolan så istället för att häcka i korridoren så går vi till cafét.

Och se till att informera om att ställa in elrullen i klassrummet i eftermiddag eftersom Hugos morfar hämtar honom med bil när vi skall ha möte på skolan… Justja jag va ju tvungen att ringa och avboka den skolskjutsen (det gjorde jag när vi åkte till skolan) och även informera dom om att på torsdag morgon har Hugo ingen elrulle i skolskjutsen så det måste finnas sittplatser så det räcker beroende på hur samåkningen ser ut… MEN!! han måste åka stor bil inte liten för han kan ju inte komma in i/ner i vilken bil som helst så dom inte ändrar det pust!!! och se till att dom fatta att han har rullen med sig på torsdag eftermiddag när han skall hem (det var INTE självklart).

Igår kolla jag Hugos schema när det passar att “inskolnings-assistenteen” går på rast och när jag lämnat skolan idag så kom på att jag glömde visst tala om det för Leila så jag fick messa Magnus och berätta så han vet att när han kommer och byter av Leila så går “inskolnings-assiternten” på rast (kanske överkurs men va fasen bättre att dom vet så det inte blir några ifrågasättningar/tveksamheter). Och på vägen hem kom jag på att jag glömt säga åt pappa att hämta upp mig på vägen så jag slipper GÅ till mötet på skolan så det blev ett sms till där i snö-halk-promenaden hem i morse fy det gick långsamt jag är livrädd för att halka till så diskbråcket “går upp” igen.

Men så himla bra att “Inskolnings-assistenten” har bil idag så får jag skjuts tillbaks hem med honom och då hinner vi prata lite om hur dagen varit i bilen när inte Hugo är med.

Hejsvejs *)(* Marie

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Inga kommentarer

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.