Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
Tavlan på mitt kontor ;) Bow Bridge - Central Park, edition 1/25.

Idag kom “jultomten” :)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Snacka om oväntat besök som förändar känslan för dagen först går man hemma och är lite less på att assistenter behöver vabba, det känns inte hundra tryggt att lämna över ansvaret till en assistent som inte är helt färdiginskolad fast idag fick det bli så i alla fall. Sen kom målarn och spackla väggen mot Hugos rum från vardagsrummet (dörröppning med draperi numera en hel vägg). Det kommer bli såååå fint i vardagsrummet och JA självklart hittade vi troligtvis en av dom dyraste tapeterna på Kungsgatan 69 tur det bara är EN vägg.

Och sen… framåt lunch, så knackar det på dörren. Där står en man med ett paket till mig Håkan Strand en gammal kompis som flyttade från Eskilstuna 1983. Vi har inte setts sen dess men för några år sedan hittade vi varandra på FB och mailade lite om vad som hänt sedan sist, typ 30år! sedan har han följt mitt arbete med FOP och var den första att köpa en annonsplats här på hemsidan och jag har följt hans fascinerande rundresande jobb “på jakt efter dimma och i många människors ögon tråkväder” Håkan är en enormt duktig fotograf jag bara älskar hans bilder.

I paketet låg det här brevet från Håkan

Han kom med en julklapp till mig!!! och faktiskt så fick jag det paketet tack vare FOP.

För drygt en månad sedan så mailade jag Håkan för att jag hade bestämt mig Jag bara måste köpa en speciell bild av honom kosta vad det kosta vill. Till saken hör att jag inte alls är konstintresserad och jag har alltid tyckt det är fånigt att köpa svindyra tavlor. Men den här tavlan är lite speciell, jag snodde en del av den här bilden (utan att fråga om lov) till min logga i en anonym “trams-blogg” som jag hade under en period. En blogg där jag kunde dels ösa ur mig all skit utan att någon visste vem jag var plus att jag kunde hitta på en massa dumroliga trams-saker så jag blev på lite bra humör och fick skratta.

Och det är lite häftigt för tack vare den bloggen så lärde jag mig hur wordpress fungerar vilket resulterade i att jag klarade av att bygga den här hemsidan. Och när jag väl var klar så insåg jag att jag inte kunde blogga på två ställen det räcker inte tiden till och egentligen så var inte behovet av den bloggen så stort längre (mitt diskbråck var nästan läkt) så jag deletade min “trams-blogg” men det sved lite för jag gillade min logga-bild väldigt mycket. Anledningen till att jag “lånade” en del av just den bilden till bloggen var nog själva symboliken i en bro “att ta sig över till andra sidan” och med FOP har man många broar att ta sig över under resans gång.

När jag öppnade paketet och såg tavlan började tårarna spruta jag trodde aldrig dom skulle sluta. Det är så märkligt för när jag tittar på tavlan så känns det som att min ”hemliga-blogg” är sparad/gömd/bevarad som en liten hemlighet inne i tavlan. Och nu hänger den så fin på väggen i mitt lilla hemmakontor och gör mig glad men även med en påminnelse om att jag måste lyssna på min kropp när den säger stopp vänta bromsa tänk efter andas!!! och glöm för fan inte bort att ha kul och skratta mycket 😉 Tack “Hackan”

Hejsvejs *)(* Marie
Ps. Och här hänger tavlan, Bow Bridge – Central Park, New York, USA, 2010.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Kommentarer ( 2 )

 • Hallå där! Sorry att jag inte tittar in oftare! Jag skall bättra mig, tänker låta bloggen gå i graven eller i vila. Kör fram till jul eftersom jag dumt nog började på en kalender. …
  det tar för mkt energi och tid!

  Jodå jag kände igen den, även från verkligheten……..dock så knallade vi inte över!

  Hur tyckte du att fläskkarrén var? Risotton har inte hunnits med, men den går ju att göra senare.

  Vi har kassen till veckan också, sen så invarderas vi av nattgäster på julafton. Men i år skiter jag i julmaten, har beställt 7 portioner från en restaurang. Det är 15 året i rad………..och jag tyckte faktiskt att svägerskan skulle kunna ta det ett år åtminstone.

  Nu kallar sängen!

  Gonatt kram!

 • Pingback:Fotoutställning med försäljning som ger bidrag till FOP | fopsverige

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.