Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
Marie-H.Fahlberg

Men ibland når hela budskapet fram :)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

När jag är på väg hem efter att ha lämnat av Hugo i skolan så ringer min mobil. Det är en rektor?! fast inte Hugos rektor utan Roger Erkenvåg från Hasselrörs skola där Anton som har FOP och fyller 6år i år skall börja förskoleklass till hösten.

Jag blev så otroligt glad för den rektorn var på en av mina föreläsningar i Januari förra året och då bad han om mitt visitkort så han skulle kunna kontakta mig inför Antons skolstart.

Och fatta vad ironinskt här har jag själv slitit som ett svin för att få Hugos rektor att fatta hur allt måste se ut för att det skall fungera men fortfarande finns ingen långsiktig planering/ framförhållning eller ens information till alla så händer det här.

Det är så häftig känsla samtidigt som jag spyr galla över vår egna rektor får ett telefonsamtal av den här rektorn som fattat ALLT!!! jag blir så himla glad, troligtvis därför jag inte är förbannad längre 😉 jag bad honom att maila mig det vi pratat om på telefon så skulle jag kolla kalendern och återkomma när jag kom hem.

Det här var vad Antons rektor bad mig om;
“Jag skulle vilja att Du kommer till skolan en dag och berättar om FOP. På dagen för eleverna. På eftermiddagen för personalen. På kvällen för föräldrarna. Detta görs inom ramen för ett föräldramöte för de blivande förskoleklassbarnen, men kommer att annonseras som ett allmänt föräldramöte för alla intresserade föräldrar på skolan.”

Kan bara säga TACK!!! och snyggt utfört jobb av rektor Roger Erkenvåg du bevisade idag för mig att jag inte haft fel i hur jag trott och med tidigare erfarenheter uppfattat hur en rektor skall agera och vad som ingår i hans arbetsuppgifter när han får ett barn med en sällsynt diagnos på sin skola.

Hejsvejs *)(* Marie som går och lägger sig alldeles för sent men med ett leende på läpparna livet är lite intressant ändå.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Inga kommentarer

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.