Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
Hugo & Marie blev Nominerade till David Legas Stipendium 2012.

Lördag 22.55

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Jamen då kör vi då! 😉
Även om inte loggan e helt finslipad och klar än… Det är nog ingen annan än jag som ser skillnaden när den är fixad i alla fall haha

VÄLKOMMEN!!! till den NYA! fopsverige som snart kommer att vara den enda fopsverige.se men jag kommer köra den här parallellt med den gamla ett litet tag innan jag fått allt på plats här.

Hoppas jag inte missat nåt relevant eller glömt nåt viktigt nu när jag kör igång den här helt synlig efter att ha varit instängd i en “bygga-ny-hemsida-bubbla” i ett par veckor vilken tur för Pelle att det är en massa sport på tv så han inte saknar mig i soffan.

Idag fick jag även besked att det nu finns 15st FOPare i Sverige en liten tjej på 3år??? hm… Det här är märkligt det föddes alltså 3stycken barn med FOP inom loppet av drygt fyra månader 2008. Tänk att Hugo var yngst i åtta år sen blir det så här, men nu får vi hoppas att det tar 10år till nästa istället.

Jag hoppas ni kommer tycka m den nya sidan, jag är i alla fall super nöjd att ha en hemsida anno 2011 och jag tror ni kommer märka att det är lättare att hitta viktig information och lite smidigare med bilderna och bildspelen… väldigt mycket roligare med bilderna det kommer att dyka upp fler bildspel framöver som sagt sidan är inte helt klar (det blir väl iof aldrig en hemsida)

Tänk vad kul nu kommer man bara behöva klicka på en knapp “dela på FB” så enkelt det blir hm… får väl se snart om det funkar 😉

Hejsvejs *)(* Marie
ps. Nedan finns några inlägg som förklarar lite småsaker om hemsidan

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Inga kommentarer

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.