Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
Marie-H.Fahlberg

23.24 fredag :)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Sådär… då var alla FOP bilder på plats, fast inte med bildtext klart på alla men det kommer jag är så otroligt stolt över att jag orkat fixa det här, det är nåt så galet kul att få skapa och lära sig nya saker och upptäcka att jag faktiskt klarar av väldigt mycket med bara min egen hjärna till hjälp, sen vet jag att jag har ett antal “utvecklings-frågor” kvar till min “data-Kalle” som hjälper mig när jag kör fast 😉

Men nu känns det som det är dax att sova och i morgon bitti får jag se om Kalle har haft “nattskiftet” i natt igen och fixat sista petimeterdetaljerna i loggan haha så löjliga saker egentligen men har man jobbat som petig frisör i 26år så har man ju milimetersynen och sina egna ideer och vad gäller balansen i formen. Och vad som e så himla coolt med den här hemsidan är att det är ingen kund jag skall göra nöjd utan bara mig själv.

Att idag ha möjligheten att få skapa något som för snart 11år sedan hade gett mig svar på alla tusen frågor jag hade när Hugos FOP bröt ut. FOP på Svenska? bara en sån sak, för mig har FOP alltid varit på Engelska med nu det här sista halvåret börjar det faktiskt övergå till att bli något som faktiskt finns på Svenska även i min hjärna viket säkerligen beror på att sista 11/2 åren så har jag ju pratat extremt mycket FOP på Svenska med 3nya FOP-familjer som dök upp inom loppet av 10månader.

Tidigare har jag ju egentligen bara mailat FOP på Engelska och jag tycker iof att det är rätt skönt att maila för det blir inte känslosamt på samma sätt även om man kan gråta när man skriver oxå men det är en annan sak 😉 jag kanske är lite knäpp men jag tycker det är lite skönt att ha FOP i datorn förmodligen för det skapar en distans man skriver av sig sedan kan man släppa det och gå vidare.

Nämen nu måste jag sova!

Goonatt *)(* Marie
ps från framtiden. 2014-06-03. kl.14.27. Nu står jag här igen och bygger ny hemsida. Idag med ny hjälp, Matt från Belgien som bygger WP-teman och jag lärt känna på Twitter och eftersom bloggen har fått helt nytt utseende igen, så håller jag nu på att lägger in en rubrik-bilder på alla blogginlägg en sisådär 250-300stycken. De här gamla får nöja sig med den urgamla bilden på mig… Den är snygg men jag måste verkligen fixa en ny ~ Marie H Fahlberg, numera gift och har samma efternamn som resten av familjen och grymt stark och vältränad.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Inga kommentarer

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.