Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
Marie-H.Fahlberg

När man tror man har koll :)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Fasen! Jag har varit så inne i att få till alla konsultationstider till Seminariet. Fixat så dom som har långt att åka skall får tid som passar, dom som är nya skall få en tidig tid och ha koll på vilka som kan få en senare tid för att dom bor kvar på hotellet och en tanke på viss vårdpersonal som bara stannar på förmiddagen se till att deras patienter har konsultationstid när dom är på plats och att få till rätt balans o.s.v… Egentligen vet jag att det är lite överkurs men jag vill ha det så, det är lite av grejen att ingen skall behöva vänta längre än nödvändigt, och att dom mindre barnen skall få träffa läkarna utan att vara tokhungriga eller supertrötta och att man skall få ut så mycket som möjligt även om man inte kan stanna hela dagen. Sen tycker jag dessutom att det är väldigt kul att pyssla och tänka så.

Men vad hade jag missat då? 😉

LUNCHTIDEN!!! fasen… fick just mail om att lunchen kan inte serveras tidigare än 13.00 hm… Ok, jag vet att det här egentligen kommer bli väldigt, väldigt bra bara syn för mig som måste möblera om schemat och skicka ut ett nytt schema och få mina medlemmar att tycka att jag verkar blivit lite snurrig det här året (kanske ligger nåt i det, vad vet jag).  Men, men sånt som händer tydligen även mig. Nu har jag uppdaterat schemat här på sidan och hoppas att det inte blir fler ändringar.
Ps. Jag tror jag väntar några dagar innan jag mailar ut den nya infon utifall det skulle dyka upp någon mer ändring så här på sluttampen.

Marie H Fahlberg
Vinnare av IFOPAs Jennie Peeper Outstanding International Leadership Award 2012.
Nominerad till David Legas stipendium 2012.

Stöd FOP-drabbade genom bidrag till FOP-forskningen

Bankgiro 5823-7140
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Kommentarer ( 1 )

  • det är mänskligt att inte kunna förutse allt :-) och det kommer att lösa sig, förstås

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.