Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
Marie-H.Fahlberg

En morgon med kontraster

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vaknar 07.15 känns ju ganska onödigt när man inte behöver men å andra sidan tycker jag det är skönt att vakna först av alla och ta en kaffe på trappen idag var det 12+ och duggregn. Så skönt när allt är tyst runtomkring och ingen kommer och pratar med en när hjärnan fortfarande går på drömläge.

Lite skumt dock att höra världens dunkdunka från en bil såååå tidigt när man själv är en person som älskar tystnad på morgonen kontraster! Hm… Grannen är ledig lördagar annars brukar hans bil låta så när han kommer hem från jobbet på kvällarna. Lite senare idag såg jag på FB att han tydligen jobbade = dunkdunkat var alltså grannen, skönt då hade jag löst det också 😉

Tog sen en power walk i skogen det är en bra ursäkt för att slippa vara assistent åt Hugo på en lördagsmorgon haha och jag orkar inte ens lyssna på radion eller musik, ibland är skogens tystnad och fåglarna bara så rogivande men sen kommer ju en så grymt cool sak som liksom bryter den där känslan av att gå i en Svenska skog för den här skogen ligger väldigt nära Parken Zoo i Eskilstuna. Där finns det en massa  lejon, leoparder, jaguarer och andra stoooora kattdjur och den här tiden på morgon får dom mat, det är så häftig känsla att gå i skogen och höra rytande stora farliga kattdjur  jag vet inte om det är dom nya jaguarerna som låter mer än dom andra för i morse så röt det riktigt ordentligt, lite skillnad mot fågelkvitter… Kontraster!

Sen när jag är på väg ut ur skogen och har precis pluggat ena örat med mix megapol (måste ju ha lite koll så jag hör ut med ett öra) så hör jag något konstigt musikljud och det liksom försvinner inte så jag drar ur ploppen ur örat och inser att det är hela Rekarnerneskolan som vibrerar (säkerligen en kombinerad lycka och musik) dom har alltså redan börjat sin studentavslutning några timmar före utspark och där går jag på baksidan av skolan i träningskläder oduschad och iof tycker att livet är ganska skönt medan dom där inne är uppklädda till tänderna och har redan börjat sitt party… Kontraster! men lite kul att liksom smyga omkring och reflektera över vad som händer runtomkring utan att man ens tänker på det, det är bra hjärnan som helt kravlöst registrerar.

“Ta en kort paus lite då och då så kommer du att ha ett bättre omdöme när du återgår till dina arbetsuppgifter” ~ Leonardo da Vinci

Marie H Fahlberg
Vinnare av IFOPAs Jennie Peeper Outstanding International Leadership Award 2012.
Nominerad till David Legas stipendium 2012.

Stöd FOP-drabbade genom bidrag till FOP-forskningen

Bankgiro 5823-7140

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Kommentarer ( 1 )

  • du är klok du och det var da Vinci också. Ska nog ta en liten paus jag med :-)

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.