Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
Eldkvarn på Lokomotivet

En helt vanlig fredagskväll?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

I huvudet på en #hcpmamma del 7.
Jag brukar likna vårt liv med Askungen ibland “Måste var hemma till klockan slår tolv”. För någon månad sedan köpte jag biljetter till Eldkvarn som spelade på Lokomotivet i Eskilstuna ikväll. Så skönt att kunna se något på hemmaplan. Jag fixade så assistenten jobbar till klockan tolv i natt utifall vi blir sena… Jomenellerhur!!! I onsdags kläcker Hugo ur sig -Pappa då missar du ju VM Kvalet i fotboll Sverige-Portugal på fredag… FAIL! Men vi var där 😉 det var grymt bra. Pelle har dock lite bråttom på slutet p.g.a fotbollen så han hämtar våra jackor då passar jag på att röra mig längst fram till de sista två låtarna, jag vill ju helst stå där framme hela tiden egentligen 😉  det är 14åringen i mig som aldrig växer upp. Och nu tbax hemma… snacka om antiklimax… klockan är ju inte ens tolv.

En vanlig familj med en 15åring och en 19åring kan ju liksom komma och gå som dom vill. I vårt liv krävs lite (läs mycket) planering för att få till en kväll och när det för en gång skull är nåt som både Pelle och jag gillar i musikväg (händer inte ofta) så är det fotboll oxå. Grymt dålig timing, så här stå jag vid datorn, bloggar och spotify-nördar Eldkvarn när Pelle, Hugo och assistenten kollar fotboll. En helt vanlig partykväll i en #hcpmammas liv.

“Man får inte ha så höga krav, man får bara se till att njuta av alla tillfällen och stunder man får tillsammans” ~ @lilbellula

Marie H Fahlberg
Utsedd till årets eldsjäl av VH Assistans 2013
Vinnare av IFOPAs Jennie Peeper Outstanding International Leadership Award 2012.
Nominerad till David Legas stipendium 2012.

Stöd FOP-drabbade genom bidrag till FOP-forskningen

Bankgiro 5823-7140. Insamlingsstatus  15/11- 2013. 104 771:-

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Inga kommentarer

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.