Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
Det är bra med uppförsbacke i skogen då får man en egen soluppgång :)

Hugo sjuk men solen skiner :)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Lite feber och ont i halsen inte så mycket att hetsa upp sig över det för faktiskt med sig vissa fördelar som att jag fick sovmorgon till 07.15 och Hugos assistent kom klockan 08.00.

Jag passade på att ta min gamla hederliga morgonpromenad via Lundbyskolan där Hugo gick sina först 7år i skolan och förbi Parken Zoo, in i Kronskogen så himla skönt för när man kommer den vägen och möter soluppgången mellan träden.

Dessutom sprang två stycken rådjur bakom ryggen på mig när jag gick i skogen sånt är häftigt dom är så fina men svårfotade dom flyter in i omgivningen och på sluttampen så kommer den underbaraste, knäppaste upplevelsen mitt i vintern i en skog i Sverige… Rytande lejon 😉 sant!!! haha frukostdax för lejonen i Parken Zoo.

Och inte förrän klockan 18.30 så insåg jag att JAG hade glömt att ringa och avboka skolskjutsen FÖRLÅT! jag hade ju ringt den ena assistenten och messat till skolan-assistenten och mailat till skolan i går om att Hugo var sjuk och det enda jag hade i huvudet i morse var att kontakta killen som var här och mecka med rullegaraget i fredags för hm… Jag gick ut o testa det i går kväll och då ville den inte stänga sig så den hade en 4cm glipa hela natten ja,ja det är bara att gilla läget “måndagsexemplaret” hamnade hos oss men killen är supertrevlig och när man har direktnummer så blir det ju lite enklare.

Och vi får sovmorgon i morgon också, rätt skönt med en “lagom sjuk” Hugo ibland.

Hejsvejs *)(* Marie
ps. lite bilder från i morse

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Inga kommentarer

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.