Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
lilbellulaFBgif

Föreläsningar – Smycken – Välgörenhet (FOP)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Välkommen till “mina tre sidor” 😉

Som om jag inte hade att göra ändå kan man ju tycka. Äntligen börjar jag få ordning på min framtid. Mina föreläsningar har jag inte marknadsfört sedan jag byggde om fopsverige-sidan för två år sedan, men nu är jag hel i ryggen och Hugo går i en skola som funkar. Vi har bra assistenter som jobbar och jag känner att det finns tid att utveckla det jag tycker är allra roligast. Mer om mina olika föreläsningar kan du läsa här.

Men inte nog med det. Av en händelse skapades någon form av magi i mina fingrar i somras. Samtidigt som jag byggde min MarieHFahlberg-sida började jag tillverka stensmycken, små hängen och örhängen. En lite hobby som förväxte sig och… Fråga mig inte hur det här gick till men… För en dryg vecka sedan öppnade jag en liten butik på nätet @lilbellula Jewelry. Jag älskar dagens teknik, nu kan jag helt plötsligt via mina smycken “finansiera mig själv” alltså finansiera mina kostnader jag har i det ideella arbetet för FOP. Samtidigt som mina ~personliga stensmycken~ hjälper oss att sprida information om FOP. Mer om mina smycken och storyn om hur dom kom till kan du läsa här. @lilbellula Jewelry har även en egen sida på facebook gilla gärna och sprid den vidare. Har du inte facebook men ändå vill ta del av nyheter och händelser runt mina föreläsningar och smycken kan du följa “nyhets-bloggen” MarieHFahlberg.com det är bara scrolla längst ner på den sidan och fylla i “följ den här bloggen”.

ps. Li(l)bellula (då jag är en mänsklig form smög det sig in ett extra l) är det latinska ordet för trollslända och mitt namn på Twitter och Instagram Det må vara krångligt att både uttala och skriva men när jag gjorde mina första smycken och delade dem så skrev jag lite på skoj “#design by @lilbellula #jewelry #smycken” så det föll sig naturligt att fortsätta med mitt alias eftersom jag redan hade börjat.

“Doing what you like i freedom – liking what you do is happiness”

Marie H Fahlberg
Utsedd till årets eldsjäl av VH Assistans 2013
Vinnare av IFOPAs Jennie Peeper Outstanding International Leadership Award 2012.
Nominerad till David Legas stipendium 2012.
Stöd FOP-drabbade genom bidrag till FOP-forskningen, bankgiro 5823-7140.
Insamlingsstatus 9/9- 2013. 60 924:-

Detta bildspel kräver JavaScript.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Inga kommentarer

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.