Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
Marie & Hugo

En liten ändring = en massa jobb

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

När vi kommer till skolan idag så har det blivit en liten ändring i planeringen tanken var att klassen skulle gå på bio på onsdag men den blev flyttad till onsdag v.45 istället. Känns ju inte så jobbigt kan man tycka, men i morse så bokade jag färdtjänsten så allt skulle vara klart för veckan, och i helgen planerade jag och mailade iväg schemat för v. 44-46 till Hugos assistent.

Då kan man väl tycka att -Jaha det är väl bara att att ta bort den tiden då och flytta till v. 45 istället?! Men det funkar ju inte så för man har ju planerat schemat utifrån hur den övriga veckan ser ut och vad som skall hinnas med o.s.v plus att jag inte har lust att ha en assistent här ända till klockan 21.00 en onsdag om vi inte behöver (så kul är det inte att ha assistent i huset även om han funkar bra här hemma) så det blev till att planera om och skriva om både den här veckan och vecka 45 och maila iväg och förklara läget så assistenten hänger med när han kollar sin mail när dom kommer hem från semestern i natt… utan missförstånd så han kollar rätt schema när han skall jobba i morgon.

Och ringa och avboka färdtjänsten och boka nya tider till v.45 det skall jag göra nu och vipps så blev klockan tolv… Det ingick inte i min plan för den här dagen, men jag hoppas resten av veckan sköter sig utan konstigheter med friska assistenter och friska barn… Det räcker med att Kazper ligger däckad i källaren med feber sen i fredags eller var det torsdags? hm… ja, nåt sånt men han är på bättringsvägen i alla fall fast lär nog bli hemma ett par dagar till vad det verkar.

Hejsvejs *)(* Marie

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Inga kommentarer

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.