Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
Hugo

Elevrådskonferens :)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

I förrgår bestämde Hugo och Emelie att dom skulle vara elevrådsrepresentanter för sin klass och idag var det möte i Munktellarenan. Det började mindre bra med en skolskjutsen som var 20 minuter försenad, kul? Näe! kallt? Ja!

Jag ringde faktiskt efter 5 minuter och kolla läget och fick till svar att han var i krokarna och skulle komma om ett par minuter, men han kom när vi skulle vara framme. Hursomhelst så kom vi fram och det var väl det viktigaste fast jag hade gärna sluppit Hugos svordomar i väntan på den bilen. Men sen på eftermiddagen hämtade  jag i all fall upp en väldigt glad Hugo, med ny planering och nya tider inför nästa vecka för det är visst elevrådet som har hand om halloweenpyntandet nästa torsdag.

I morgon blir också en skolfri dag för då är det subkutan (direkt under huden ej i muskeln) infuensavaccin-dax på sjukhuset och ispåse på armen hela dagen för att undvika flare up, jag kan säga att det är skönt att Hugo är större nu så både han och sjuksköterskan Lena har vant sig vid den proceduren men det betyder ju inte att det går helt smidigt till… Jag återkommer om det i morgon.

Gonatt hm… nu blev klockan 32min för mycket idag igen Hejsvejs *)(* Marie

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Inga kommentarer

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.