Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
Marie-H.Fahlberg

:) dagens roliga FB “understanding”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Den sista veckan har det hänt lite småroliga småsaker, idag resulterade det i en FB status som blev väldigt roligt kommenterad av en vän från Indien som inte kan ett ord Svenska, men pga FOP känner mig.

Vad som föranledde ststusen var att jag hjälpt en kompis som letar jobb och sen med en annan kompis på skoj hade mina egna tolkningar om varför vissa saker hände… och sen lyckades jag på sjukt kort tid (typ 1-2min) luska reda på en speciell läkares både mail och telefonnummer genom en egentligen ganska bristfällig information “namn stad” i en helt annan del av landet där jag aldrig varit.

Så idag blev min FB status;
egentligen skulle jag nog blivit detektiv… eller typ spion eller iof jobbcoach funka visst oxå? mentalist??? eller så e jag bara grymt nyfiken problemlösare med en väldigt märklig hjärna :):) hehe kul vecka

Helt plötsligt när jag sen kollar så har en vän från Indien? klickat “gilla” på den kommentaren och även skrivit en kommentar;
…pity i don’t understand your comments but even then i like it :-)

Jag svarar då;
hahaha… I think you can feel what it says :):) so funny to se that you “like” that comment… ps. use google translation I think it might work :)

Det roliga i det här är att vi tack vare FOP träffades i Orlando och har via foponline och sista tiden även FB känt varandra sedan 2007, och han är precis som jag anhörig till en person som har FOP och han vet hur jag fungerar och vad jag gör, trots han inte kan Svenska så finns det tre “Svenska” ord som i kombination med hans personlighet gör att han faktiskt har en hint om statusens betydelse “Detektiv, Coach, Mentalist” 😉

Coolt kan jag tycka att en person jag i verkligheten bara mött en gång kan ha en sån inblick i vad jag gör att han till och med kan tolka en Svensk statusuppdatering.

Hejsvejs *)(* Marie

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Inga kommentarer

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.