Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
Hugo äter frukost i vardagsrummet vid tvn!

Torsdag 10.56

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Alltså det är ju så här att innan man får barn så har man många tankar om vilka regler man skall ha. Vissa håller man hårt på och sen när man kommer ett steg längre och får en Hugo som får FOP då liksom spricker dom visionerna.

Frukost skall man äta vid köksbordet inte vid TVn 😉

I hela mitt liv innan FOP har jag gått upp klockan 7 när jag bodde hemma, när jag bodde själv, när vi bara va 2 och när vi hade fått Kazper (iof då sov man ju aldrig för han vakna 3-5ggr varje natt i 3år) och även när vi fått Hugo. Men sen han började skolan så är det klockan sex som gäller av flera anledningar dels…
~för jag skall hinna dricka en kopp kaffe i ett tyst sovande hus i 10minuter och sen….
~för att man vet aldrig i vilken form Hugo vaknar, då är det bra att ha fått en meditativ stund och vakna med sitt kaffe innan så man är i någorlunda mental fas om hans FOp fått för sig att bråka.
~ Och för att vi skall hinna i tid utan att stressa för man kan inte stressa med ett barn som har FOP

Justja frukosten… När man sen väl får Hugo att vakna så behöver han ju hjälp med en hel del saker så istället för att äta flingor som ligger o geggar ihop sig eller rostmackor som blir kalla för jag måste hjälpa Hugo på toan mitt i frukosten, så äter jag smoothie för den den kan man äta under en 20minuters period när man samtidigt gör andra saker och den smakar bra hela tiden. Kazper gillar inte att prata på morgonen och inte jag heller så det är ganska meningslöst att äta frukost ihop och Pelle går upp senare eller drar för tidigt så han går bort oxå.

Och Hugo måste äta frukost det är jätte viktigt, om han dessutom tar brufen på morgonen så måste han ju äta för inte magen skall paja. Egentligen en himla fånig regel “måste sitta vid köksbordet o äta frukost”  jag en gång i tiden ansåg vara viktig , för om jag skulle tvinga honom sitta i köket när jag lyssnar på radion och inte har lust att prata så skulle han fasen inte äta nåt.

Så med FOP är det helt ok att stå på knä i vardagsrummet och äta frukost 😉 enligt mig iaf.

Hejsvejs *)(* Marie
ps. Kolla hur han använder vänster hand för att hjälpa högern upp med glaset, på morgonen är kroppen trött och då måste han göra så, oftast så är vänstern där i närheten eller som stöd men inte alltid att den behöver hjälpa till.

Ps igen… Tydligen så hände nåt med bilden efter jag från mobilen la in den i dropboxen och sen snodde den därifrån till datorn, för nu gick det ju inte att få upp den stor när man klicka på den? skumt! jag upptäcker nya saker varje dag.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Kommentarer ( 1 )

 • När vi bodde i Stockholm, då åt vi alltid frukost i soffan framför tv:n det var då frukost tv programmen slog igenom. Nu har vi teve i köket istället å lite snabbare går det att sätta på tv:n jämfört med datorn.

  Vilken stor donation, grattis till den och underbart med tidperspektiven!

  Jag skissar på ett inlägg, troligtvis söndag eller måndag. -men jag vill få till det ordentligt, så att ALLA klickar vidare hit!

  Nu ska jag hoppa i badet och sen ta helg! Ha det så gott och sköt om dig också!

  Ps…Noterade att bloggen var raderad! Ds.

  Bamsekram

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.