Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
Pehr & Marie115år

Tack! :)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Stort tack till alla vänner som firat Hugos morfar och mig till förmån för FOP forskningen, insamlingsstatusen uppdaterad idag, men den ljuger lite för det tickar på fler donationer på kontot fast man kan ju inte få all den infon så här på en helt vanlig söndag… Bankens automatik jobbar tydligen av någon anledning bara på vardagar.

Öppet Hus är ju lite spännande det kan ju bli hur galet som helst, vi hade tur det var fullt hanterbart och en lagom ström av blandade underbara vänner och himla trevligt i 10timmar.

Kazper jobbade sitt första riktiga pass som assistent åt Hugo och det gick jätte bra. Jag är ju av den sorten som anser att det räcker med att ha en lillebror med särskilda behov och då skall man som storebror inte behöva ta mer ansvar än nödvändigt, men sista halvåret har vi pratat om möjligheten att jobba lite extra som assistent och vet han att han jobbar då tar han det ansvaret och jag kan känna mig trygg i att det fungerar konfliktfritt. Skönt!

Måste i och för sig erkänna att när klockan var tolv i natt då va jag grymt trött och av någon märklig anledning så sover jag ju inte helt hundra bra ändå, troligtvis för jag har 10timmars socialiserande som snurrar i huvudet, men nu lagom till det är dags att gå och lägga sig så börjar jag vakna till liv igen såklart!. Fast i morse hade Hugo och jag hade en rätt mysigt morgon trots trött 😉 vi kolla reprisen på Vampire Diaries (gemensam favorit) till frukosten det brukar vi göra på lördagsmorgnar men det var inte riktigt läge för det igår så den var så passande sparad till i dag, det är så skönt att kunna spola förbi all reklam, just den serien är så störande mycket reklam så jag tappar lusten att titta på ordinarie tid.

Hejsvesj *)(* Marie

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Inga kommentarer

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.