Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
På väg till Umeå "mellnlanda" jag i Sthlm på lördagen och kollade på Brolles em föreställning på  på Scalateatern lite "ego-tid"

Sthlm – Umeå – Eskilstuna

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Jag är inte borta så mycket som det verkar men ibland packas det ihop väldigt mycket på samma vecka. I lördags åkte jag till Stockholm för ett litet 24timmars “ego-dygn” innan jag skulle till Umeå för “Invigningen av Utställningen/Auktionen till förmån för FOP”.

I lördags var jag tillsammans med två som jag “avhoppade fd redken frisörer” på Brolles matinéföreställning på Scalateatern sen blev det en tidig middag på Scandic Anglais där vi bytte ut Maria mot en annan vän Stefan i ett par timmar för att sen lämna honom och ta t-banan hem till Annika, på med mjukisbrallor och kolla slutet på Melodifestivalen.

Och på söndag eftermiddag blev det flyget upp till Umeå för att träffa FOP-familjerna Vidar och Ann-Sofi, Fotograf Henke Olofsson och inviga utställningen på Folket Hus med tavlorna som du kan buda på Auktionen på House of Metals hemsida sedan blev det flyg + tåg hem till Eskilstuna och i morgon bär det av till Stockholm igen för sÄllsynta dagen lite ideellt arbete och få se vem som får ta emot David Legas stipendium 2012 spännande. Här nedan ett lite bildspel från min helgtripp. Och ett reportage med oss från gårdagen i  Västerbottens Folkblad

Marie H Fahlberg
Nominerad till David Legas stipendium 2012.
ps. Det kommer ett inlägg till med lite andra bilder 😉

Detta bildspel kräver JavaScript.

Stöd FOP-drabbade genom bidrag till FOP-forskningen

Bankgiro 5823-7140.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Inga kommentarer

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.