Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
Marie-H.Fahlberg

Om mig? i en blogg i Kanada :)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

När jag öppnade FB i mobilen till kaffet i morse… JA! jag brukar läsa FB till frukost, somliga läser tidningen jag läser FB o lyssnar på nyheterna på radion, så såg jag att min mamma hade delat en länk och tackade Karen Munro för de fina ord hon skrivit om mig?

Spännnade 😉 

Det var så att Karen som bor i Kanade hade skrivit ett inlägg om mig och mitt arbete med FOP på  “Friends with FOP” som är hennes blogg/hemsida om sin dotter Miranda och Suzannes dotter Erin (vars “FOP-tår” du ser på bilden här till höger). Och här är inlägget A Swedish “FOP angel” som då alltså är jag hm… ok ytterligare en titel alltså haha

Karen, Dr Kaplan Dr Shore och andra FOP mammor

Här är vi (jag fotar) tillsammans på FOP labbet i Philadelphia 2009. Karen i blårandig t-shirt i mitten, till höger om henne står Eleen M. Shore Ph. D som är chef på FOP laboratoriet och till vänster står Fred Kaplan M.D som leder FOP forskningen. Om forskarna

Hejsvejs *)(* Marie
Ps. Thank you Karen for all the nice words

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Kommentarer ( 1 )

  • Det var väl både bra och trevligt!

    Jag hoppas bara att de som tittar in hos mig verkligen klickar sig hit. De har dock varit dåliga på att lämna avtryck…..

    Bamsekramar

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.