Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
Marie-H.Fahlberg

Ofokus… skolskjuts-reflektion och flygplanstankar

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vad gör jag då? när jag tappar fokus… jo jag chattar lite så jag får skratta en stund, det är tur man har “arbetskamrater” i datorn som kan få en att skratta. Det är bra när man jobbar från datorn och kan välja vem man vill jobba med haha

Det blir lätt så när jag haft mycket fokus på flera saker som haft “deadline”  när dom är avslutade och jag skall fortsätta på det som fick ligga åt sidan och vänta på att jag skulle “komma tillbaka” så tar det några dagar innan jag hittar rätt igen, för av någon anledning har ju nya saker dykt upp på vägen, men dom hann jag ta tag i igår eller i och för sig en sak har jag inte gjort men den skall jag ta tag i morgon… och sen har jag en låååååång lista på inte-panik-men-vill-få-gjort-saker bland annat en del material till hemsidan.

I morse när jag åkte med Hugo i skolskjutsen så konstaterade jag att det är ganska skönt att åka skolskjuts på morgonen, man sitter och drömmer och kan inte göra någonting utan att bara åka med och det är ganska skönt, i synnerhet när man åker med trevliga serviceminded chaufförer, Hugo och jag har en favorit-driver Omar, han körde oss igår morse och det är så mysigt när han kommer ut och möter Hugo och kramar honom och frågar hur han mår och han bryr sig verkligen om sina kunder, det var första dagen han var tillbaka efter en dryg veckas semester i Dubai och vi åker ju till grannemiraten Ras Al Kaimah om några veckor så tack vare Omar är Hugo betydligt mer positiv till att åka dit tänk att det behövs så lite för att helomvända en suckande 13åring.

I måndags hade jag telefontid med Hugos läkare Anders Wallin på barnmottagningen i Eskilstuna och bad att han skulle skriva ut någonting år Hugo så han kan sova på planet, han har jobbigt att sitta länge och att komma till ro, dels så får han ont men han är nog också väldigt rädd för att få ont och bara vetskapen att han inte kan lägga sig ner kan jag tänka mig är jobbig (min rygg är ju inte heller helt kompis med att sitta pga diskbråcket, jag är ju bättre nu fast lär nog stå halva resan) så det där med att sova på ett flygplan är inte så enkelt, vi hade en hemsk resa hem från Orlando 2007 och den minns både han och jag så nu vill jag att han skall kunna få lite hjälp att slappna av och förhoppningsvis kunna sova också. Det fanns visst nån variant som inte är vanebildande som Anders tyckte va ok att skriva ut, det är bra med Anders han är lite skeptisk först men förstår när jag förklarar så nu är det fixat, skönt! och väldigt skönt att ha en läkare som lyssnar, bryr sig och förklarar saker som att vissa typer av sömntabletter kan barn snedtända på och sånt vill man ju inte råka ut för, sånt som en annan inte har den blekaste aning om.

Hejsvejs *)(* Marie justja… jag var på Bussgods i morse och tömde bössa nummer FYRA!!! galet, på 3veckor har hans kunder lyckats fylla den… “tids-rekord” 😉 om jag väntat 2dagar till så hade det nog varit pengarekord oxå för det hade gått att pressa i lite till haha

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Inga kommentarer

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.