Fibrodysplasia Ossificans Progressiva | ACVR1(c.617G>A; R206H) = Klassisk FOP
FOP-Genen-TV4-Nyhetsmorgon-

Mer om FOP Genen från 2006 på youtube

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nu ligger även reportaget från Nyhetsmorgon 2006 här på hemsidan och på youtube. Det var inte många timmars sömn dom dygnen mellan telefonsamtalet från Fred Kaplan  på lördagsnatten till tisdagen eller om det var onsdagens? morgon i TV soffan.

Hugo och jag åkte tåg och bodde på hotell en båt minns ej vad den hette, det var rätt mysigt men jag sov inte en blund jag bara malde i huvudet de tre absolut viktigaste sakerna som jag inte fick glömma så när Jenny i intervjun ”döper om Hugo” från Fahlberg till Sahlberg så minns jag att jag tänker ”skit i det, oviktigt att slösa en minut på att diskutera hans efternamn” och det gick ju riktigt bra, fördelen med direktsändning är att man vet att det man säger sänds utan att bli hopklippt och konstigt men också att man måste välja orden och säga så lite “brus” som möjligt och därför inte bara prata på som jag gör i vanliga fall 😉

Hejsvejs *)(* Marie

Tv 4 Nyhetsmorgon 2006.
[youtube.com/watch?v=IV9LFmg6TEE]

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Inga kommentarer

Skicka kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.